Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

«Ο δημοκρατικός κόσμος θα απαντήσει. Γιατί όχι τώρα;»

Πιστεύω βαθιά ότι ο δημοκρατικός κόσμος της Κεντρικής Μακεδονίας, ανεξαρτήτως κομματικής ένταξης, δεν φοβάται. Πιστεύω ακόμη ότι ήρθε η ώρα να αντιδράσει. Όχι για το Χρήστο Γιαννούλη. Όχι για τον Ολυμπιονίκη Αλέξανδρο Νικολαΐδη. Ούτε ακόμη για τον Απόστολο Τζιτζικώστα που δέχθηκε προπηλακισμούς στο Καβαλλάρι Θεσσαλονίκης, αλλά και τον ίδιο τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο προπηλάκισαν ως προδότη στη Βέροια.

Είμαι βέβαιος λοιπόν ότι ο δημοκρατικός κόσμος της Κεντρικής Μακεδονίας θα στείλει το πρώτο μήνυμα στις εκλογές της 26ης Μαΐου. Το οφείλει στους αγώνες του, στις ιδέες του, στην ιστορία του, στους κληρονόμους του και τελικά το οφείλει στη Δημοκρατία. Εξάλλου κάποια στιγμή θα απαντήσουμε. Γιατί όχι τώρα;

«Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον. Δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον!»

Οι δημοκρατικοί πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας, ενώνουμε δυνάμεις και με «όπλο» την ψήφο μας απομονώνουμε τον φανατισμό και τον σκοταδισμό.

ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ για τη Δημοκρατία, για την ειρηνική συνύπαρξη, για την πρόοδο και την συνεργασία. Γιατί τελικά κοινή μας αγωνία είναι να αφήσουμε στα παιδιά μας έναν κόσμο καλύτερο από αυτόν που εμείς παραλάβαμε!