Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Άνεμος νίκης και άνετη επικράτηση της… αλήθειας!

Σχετικά με τα διλήμματα που τίθενται στους ψηφοφόρους, ο κ. Μεϊμαράκης είπε ότι «το μήνυμα της κάλπης πρέπει να είναι ισχυρή ΝΔ για μία ισχυρή Ευρώπη. Ακριβώς επειδή την έχουμε ανάγκη και μας έχει ανάγκη, θα παλέψουμε για την Ευρώπη που επιθυμούμε, την Ευρώπη των πολιτών, την Ευρώπη των λαών. Πιστεύω ότι οι πολίτες θα ανταποκριθούν σε αυτά που θέλουμε και θα ψηφίσουν το κόμμα».

Στο τέλος της ομιλίας του ο κ. Μειμαράκης τόνισε: «Είμαστε ενωμένοι και προχωράμε όλοι μαζί Είμαι δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη παρά τα φανταστικά σενάρια που καλλιέργησαν κάποιοι μετά τις εσωκομματικές μας εκλογές.  Έτσι, σήμερα παρουσιαζόμαστε μπροστά σας ενωμένοι από ποτέ, να δώσετε το παρόν να μην πάει καμία ψήφος χαμένη, να μην υπάρχει ψήφος χαλαρή, να πείσετε και αυτούς που δεν θέλουν να. έρθουν, να κρίνουν και να συγκρίνουν και είμαι σίγουρος ότι θα ψηφίσουν τη ΝΔ».

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας, η Αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Πιερίας Γιάννης Κουρινιώτης, ο Τομεάρχης της Ν.Δ. στην Πιερία Λευτέρης Κλώνος, ενώ αμέσως μετά την ομιλία του κ. Μειμαράκη απηύθυναν χαιρετισμό οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση Κατερίνα Μάρκου, ο Νικόλαος Γιαννής, ο Γιάννης Πάιδας, η Καλυψώ Γούλα και ο Δημήτρης Μελάς.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο Πρόεδρος του ΣΕΒΕ πρώην υπουργός Γ. Κωνσταντόπουλος, οι πρώην βουλευτές Θ. Μήτρας, Ν. Κάκκαλος, Δ. Χριστογιάννης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης Ασημίνα Στρίμπα, ο διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης Α. Μυστρίδης, ο πρώην Νομάρχης Γ. Παπαστεργίου, πολιτευτές, μέλη της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Πιερίας και των δημοτικών τοπικών οργανώσεων του νομού, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι