Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Άνεμος νίκης και άνετη επικράτηση της… αλήθειας!

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ομιλητής σε εκδήλωση της Δημ. Τ.Ο. Κατερίνης:

Copyright © Leonidas Zarkos 2019

Με εντυπωσιακή συμμετοχή η πολιτική εκδήλωση της Δημ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης και κεντρικό ομιλητή τον πρ.Πρόεδρο της Ν.Δ. και υποψήφιο Ευρωβουλευτή Βαγγέλη Μειμαράκη

 

Μήνυμα νίκης, συσπείρωσης  και μεγάλης πολιτικής αλλαγής στα μέλη και τους φίλους του κόμματος έστειλε από την Κατερίνη ο πρ. Πρόεδρος της Ν.Δ. και επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου Βαγγέλης Μειμαράκης, στη διάρκεια της ομιλίας του το βράδυ της Παρασκευής προσκεκλημένος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. Κατερίνης.

 

Ο κ. Μειμαράκης έφτασε στο χώρο της εκδήλωσης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Δημ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης Σπύρο Κουλκουδίνα όπου τον υποδέχθηκαν χειροκροτώντας όρθιοι οι παρευρισκόμενοι, σε μια από τις μεγαλύτερες πολιτικές εκδηλώσεις που έγιναν τα τελευταία χρόνια στην Κατερίνη.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα ο κ. Μειμαράκης πλαισιωμένος από κλιμάκιο υποψηφίων Ευρωβουλευτών της Ν.Δ. μίλησε στα μέλη και τους φίλους του κόμματος, σημειώνοντας πως στις ευρωεκλογές πρέπει να καταγραφεί η δυναμική του κόμματος λέγοντας χαρακτηριστικά πως «κρίνεται η «φανέλα».

Καλωσορίζοντας τον  κ. Μειμαράκη ο πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κατερίνης Σπύρος Κουλκουδίνας τόνισε μεταξύ άλλων πως οι Κατερινιώτες υποδέχονται τον πρώην πρόεδρο «και με αισθήματα ευγνωμοσύνης» για την κοινοβουλευτική μάχη που έδωσε μαζί με τους βουλευτές της παράταξης, και την προσπάθεια που έκανε ώστε να μην επικυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών από την ελληνική βουλή. “Αποδείξατε όλοι σας, πως η στάση της Ν.Δ. υπήρξε για ακόμη μια φορά, υπεύθυνη και βαθιά πατριωτική. Εσάς προσωπικά όμως κ. Πρόεδρε σας ευχαριστούμε και για έναν ακόμη λόγο. Γιατί όταν βρεθήκατε στο τιμόνι της παράταξης το εφιαλτικό για τη χώρα καλοκαίρι του 2015, σηκώσατε το βάρος της ιστορικής ευθύνης και συμβάλλατε με την υπεύθυνη στάση σας στην παραμονή της χώρας μας στην Ε.Ε. Δεν αφήσατε τη χώρα να βουλιάξει. Σας ευχαριστούμε πολύ, γιατί βάλατε για ακόμη μια φορά μπροστά και πάνω από όλα την πατρίδα και όχι το πρόσκαιρο κομματικό όφελος», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουλκουδίνας.

Αναφερόμενος στις εκλογικές αναμετρήσεις που έρχονται ο πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο. Κατερίνης επεσήμανε πως «Το 2019 είναι η χρονιά της μεγάλης μάχης,  όχι για τη Ν.Δ. αλλά  για την πατρίδα. Για τη Ν.Δ το «στοίχημα» των ευρω-εκλογών και των εθνικών εκλογών δεν είναι κομματικό. Το στοίχημα για τη Ν.Δ. είναι γαλανόλευκο», εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως  το 2019 είναι η χρονιά που θα φέρει τη μεγάλη  ανατροπή, είναι η χρονιά που θα γίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρωθυπουργός της χώρας και η Ν.Δ. κυβέρνηση

Το αίτημα για να φύγει αυτή η κυβέρνηση είναι πολύ ισχυρό, είπε ο Βαγγέλης Μειμαράκης στην ομιλία του «και στις ευρωεκλογές θα το στείλουμε αυτό το μήνυμα νίκης και ταυτόχρονα μεγάλης πολιτικής αλλαγής».

«Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα και ότι τώρα θα καλέσουμε όλους τους πολίτες να κρίνουν, να συγκρίνουν, να φιλτράρουν, να δουν την αλήθεια και είμαι σίγουρος ότι αν αυτό το κάνουν, η ΝΔ θα είναι πρώτη με πολύ υψηλά ποσοστά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αλλάξει τη σελίδα αυτής της χώρας», υποστήριξε. Ο κ. Μεϊμαράκης, μίλησε ακόμα για την πολιτική της ΝΔ τονίζοντας ότι πάντα έβαζε πάνω απ’ όλα το συμφέρον της χώρας, ακόμα και στα δύσκολα μνημονιακά χρόνια. Άσκησε δριμεία κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ και κάλεσε τον κόσμο να μην πιστέψει στα ψέματα όπως είπε, αλλά να εμπιστευτεί εκείνους που λένε μόνο την αλήθεια.

«Η χώρα με κυβέρνηση Μητσοτάκη θα αλλάξει τη σελίδα και θα προχωρήσει μπροστά. Θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία το Μάιο να είμαστε σε όλες τις κάλπες πρώτοι. Παντού ΝΔ. Παντού καλή συνεργασία».

Ο κ. Μειμαράκης μετέφερε το μήνυμα πως η ψήφος στις Ευρωεκλογές δεν είναι χαλαρή αλλά είναι καθοριστικής σημασίας για το μέλλον της Ευρώπης και ότι πλέον τα διλήμματα σήμερα είναι διαφορετικά και δεν είναι μνημόνιο – αντιμνημόνιο, αλλά ποια Ευρώπη θέλουμε πραγματικά και ποια Ευρώπη πρέπει να επικρατήσει  Και πρόσθεσε: “Είμαι στην πρώτη γραμμή της μάχης για τις ευρωεκλογές με σταυρό προτίμησης και μαζί με τους υποψηφίους θα δώσουμε τον αγώνα για τη μεγάλη νίκη. Θα αγωνιστούμε όλοι μαζί, ώστε από όλες τις κάλπες να βγουν γαλάζιες νίκες”

Ενόψει των εκλογών της 26ης Μαΐου, έστειλε μηνύματα συσπείρωσης, τονίζοντας: «Στις ευρωεκλογές κρίνεται η φανέλα. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε από συναισθήματα, παρορμήσεις, τριβές και διαχωρισμούς. Απαιτείται να είμαστε μία γροθιά, μία οικογένεια. Μας «καίει» η φανέλα – να φύγει ο Τσίπρας και αυτό πρέπει να το δείξουμε στις ευρωεκλογές».