Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Δύο χρόνια με εντυπωσιακά αποτελέσματα

Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης

1

Την ικανοποίηση του για τα πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα της λειτουργίας της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, που φέτος συμπλήρωσε δυο χρόνια λειτουργίας, εξέφρασε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης, σε σχετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του ΓΝΚ

 

Ο κ. Μυστρίδης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλονται από τον Διευθυντή της Μονάδας κ. Μπεκριδέλη Ανέστη, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, προκειμένου να σωθούν ανθρώπινες ζωές με τα αποτελέσματα να τους δικαιώνουν.

Από την πλευρά του ο Διευθυντής της ΜΕΘ κ. Μπεκριδέλης αναφέρθηκε αναλυτικά στη λειτουργία της Μονάδας, τα προβλήματα που προκύπτουν, τις δυσκολίες στην αντιμετώπιση των περιστατικών, αλλά και στη σημαντική συμβολή όλων, για την εύρυθμη λειτουργία της Μονάδας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ΜΕΘ για το Νοσοκομείο Κατερίνης, αποτελούσε πάγιο και διαρκές αίτημα όλων των φορέων της Πιερίας, από τη στιγμή που μετεγκαταστάθηκε το Νοσοκομείο στο νέο κτίριο. Τελικά, μετά από πολλές προσπάθειες και σε δύσκολη εποχή για την οικονομία και την κοινωνία, η ΜΕΘ εγκαινιάστηκε (και ξεκίνησε να λειτουργεί) τον Φεβρουάριο του 2017, έχοντας προσφέρει υψηλού επιπέδου ιατρική φροντίδα, ακόμη και στα πιο δύσκολα περιστατικά.