Τα Ολύμπια Νέα

Αθλητισμός

Ανακοίνωση της σχολής ποδοσφαίρου ΣΦΚ Πιερικός

images

Είναι καλό να τονισθεί από την διοίκηση του Πιερικού ότι μόνο τη φετινή χρονιά θα υποδεχόμαστε ελεύθερα σε όλα τα τμήματα ηλικιών με την μηνιαία συνδρομή οποιοδήποτε παιδί θελήσει να στελεχώσει την ακαδημία μας.

Αυτό δεν θα ισχύει όμως για τα επόμενα έτη για τις ηλικίες 12 έως 16 ετών, δηλαδή τις ηλικίες πριν την στελέχωση της ομάδας Πιερικός Β’.

Η επιλογή των παιδιών που θα στελεχώσουν τον Πιερικό Β’, Κ16 και Κ14 από την χρονιά 2019/20 και έπειτα θα γίνει μόνο από το τμήμα σκάουτερ που ήδη ορίστηκε από την διοίκηση και που την φετινή χρονιά θα οργώσει τα γήπεδα της Πιερίας και θα κάνει την επιλογή των παικτών – αθλητών για τις ηλικίες αυτές και μάλιστα χωρίς συνδρομή.

Τα παιδιά γεννηθέντες μέχρι το 2007 που ήδη στελεχώνουν τις ακαδημίες μας και αυτά που θα προστεθούν την φετινή χρονιά θα δουλευτούν με σκοπό να στελεχώσουν τα τμήματα που προαναφέρθηκαν με σκοπό ο Πιερικός Β’ και εν τέλει ο Πιερικός να αποτελείται από ποδοσφαιριστές που αποκτούν το DNA της ομάδας μας, διαπαιδαγωγούνται με την πιερική φιλοσοφία, που έχουν επιθυμία να διέπονται από το ήθος και τους κανόνες της ομάδας μας.

Όλοι οι υπόλοιποι αθλητές θα έρθουν στην ομάδα μας ΑΝ επιλεγούν από το τμήμα σκάουτερ και με την σύμφωνη γνώμη της διοίκησης.

Απλά το ανακοινώνουμε για να γνωρίζουν οι γονείς ότι δεν βρίσκει σύμφωνους της πολιτικής μας η φράση «να σταθεί ο Πιερικός στα πόδια του και βλέπουμε του χρόνου για να φέρουμε το παιδί μας”.

Ο Πιερικός δεν δίνει εξετάσεις πουθενά. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, θέτει στόχους και προτεραιότητες. Υπάρχει προγραμματισμός, υπάρχει φιλοσοφία, υπάρχουν προπονητές, υπάρχουν άψογες γηπεδικές εγκαταστάσεις. Έχουν όλα αναπτυχθεί τις προηγούμενες ημέρες.

Εκ της διοικήσεως

ΣΦΚ Πιερικός