Τα Ολύμπια Νέα

Αφιερώματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

garufalloy eleni astrologosΤο κάθε ζώδιο έχει τις ιδιαίτερες κλίσεις του, στις οποίες αν θέλετε να περάσετε καλά πρέπει να ακολουθήσετε. Φυσικά ο καθένας μας δεν είναι μόνο το ζώδιο που είναι ο Ηλιος του γιατί τότε θα είχαμε χωρίσει όλα τα δισεκατομμύρια του πληθυσμού μας σε δώδεκα κατηγορίες. Σημαντικό ρόλο παίζει και ο Ωροσκόπος μας και η θέση της Σελήνης το οποίο αν ξέρετε ρίξτε και σε αυτόν μια ματιά…

ΚΡΙΟΣ Μην ξεγελαστείτε ποτέ να ξεκινήσετε με γκρουπ ή με «στενή παρέα». Καλύτερα να πορευτείτε μόνοι σας, προς το άγνωστο ή τέλος πάντων να ξεκαθαρίσετε στην παρέα σας ότι … αργά ή γρήγορα θα τους βαρεθείτε! Η εναλλαγή των τοπίων, η επαφή με το άγνωστο, η περιπέτεια, σας ενθουσιάζουν και σας συναρπάζουν, γιαυτό καθοδηγημένοι απο το sportlife ένστικτό σας, μπορεί να βρεθείτε οπουδήποτε, απο τα ψηλά βουνά ως τον πάτο της θάλασσας! Μέρη που σας ταιριάζουν είναι : η Κως, η Νίσυρος, η Κρήτη (Ρέθυμνο) και αν …αγαπάτε το Στρατό, η Λήμνος!

ΤΑΥΡΟΣ Εσεις επιθυμείτε να περάσετε τις διακοπές σας ήσυχα, πλούσια και ήρεμα, γιαυτό η πρώτη συμβουλή μου είναι: να μείνετε μακρυά απο Κριούς και Δίδυμους! Μη διαλέξετε ποτέ ενα μέρος με πάρα πολύ κόσμο, ούτε να πειστείτε να ακολουθήσετε ένα βαρυφορτωμένο πρόγραμμα επισκέψεων και μετακινήσεων. Μέχρι να συνηθίσετε τις αλλαγές και τα ξένα ήθη, ο χρόνος σας θα έχει τελειώσει, ενώ ταυτόχρονα θα έχετε κατηγορηθεί επανηλλειμένα για ξεροκεφαλιά , πείσμα κ.λ.π. Ακόμα να θυμάστε ότι σας αρέσουν οι ρηχές θάλασσες και το καλό φαγοπότι. Χωρίς αυτά οι διακοπές σας θα είναι μηδέν. Μέρη που σας ταιριάζουν είναι η Ρόδος, η Ζάκυνθος, η Λευκάδα, η Νάξος και η Χίος. ΔΙΔΥΜΟΙ Είναι αδύνατο να εγκατασταθείτε σε ένα μόνο μέρος, γιαυτό προγραμματίστε τις διακοπές σας ανάλογα. Μακρά παραμονή σε …ερημονήσια απαγορεύεται για σας δια …ροπάλου, έστω κι αν πάτε με την …εκατονταμελή παρέα σας! Χρειάζεστε εναλλαγή παραστάσεων και ελευθερία κινήσεων. Θα νιώσετε άνετα στη Ρόδο, τη Μύκονο, την Πάρο και την Σαντορίνη, …τσιμπώντας ωστόσο και μικρές μπουκιές απο τα γύρω νησάκια! Ψυχραιμία, αφήστε και κάτι για του χρόνου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Εκεί που πήγατε και πέρυσι, πρόπερσι κ.λ.π. Το «αγαπημένο σας μέρος», φορτωμένο συναισθήματα, και γεμάτο απο αναμνήσεις θα σας κυνηγάει μια ζωή (ευλογία ή κατάρα εξαρτάται), όσο κι αν προσπαθείτε να απαλλαγείτε απο αυτό. Η ζωή για του Καρκίνους ξεκινά όταν γίνεται παρελθόν και φυσικά οι διακοπές σας δεν εξαιρούνται απο αυτό. Κατά τα άλλα να θυμάστε ότι δεν αντέχετε τις πολλές και απότομες αλλαγές, ενώ εκτιμάτε ιδιαίτερα οτιδήποτε το παραδοσιακό, την καθαριότητα και το ζεστό οικογενειακό κλίμα. Η Σίφνος, η Ικαρία, τα Κύθηρα αλλά και η Φλώρινα μπορεί να σας αρέσουν πολύ.

 

ΛΕΩΝ Οι δικές σας διακοπές θα είναι οι καλύτερες αν δεν έχετε άλλα Λιοντάρια στην παρέα !!! Η αναγνώριση και ο σεβασμός στην προσωπικότητά σας είναι το κλειδί της επιτυχίας των διακοπών σας ιδιαίτερα αν συνδιάζεται απο μια «αυλή θαυμαστών» γύρω απο το άτομό σας. Χρειάζεστε υπηκόους και προστατευόμενους. Η αναζήτηση ενός ξεχωριστού στυλ, οι εκκεντρικότητες και η τάση σας προς την πολυτέλεια εξυπηρετούν αυτόν και μόνο το σκοπό. Ωστόσο δεν θάταν άσκημα να διαλέξετε μέρη με προσωπικότητα, γιατί …τι θα λέτε μετά σε γνωστούς και φίλους; Δοκιμάστε τις Σπέτσες, τη Μάνη, την Κρήτη (ν.Ηρακλείου) και την Καστοριά. ΠΑΡΘΕΝΟΣ Στις διακοπές σας εσείς βγάζετε όλο το ρομαντισμό σας και την τάση που έχετε για φυσική ζωή. Αν έχετε μαζί και δυο-τρεις καλούς φίλους, όλα θα πάνε καλά. Δεν σας ταιριάζουν οι πολλές μετακινήσεις, ούτε η φασαρία, αντίθετα με τη φωτιά στην παραλία θα …κρατηθείτε ευτυχισμένοι για πολλές μέρες. Επιλέξτε ένα μέρος σχετικά καθαρό συνιστώμενο για περίπατους. Σας ταιριάζουν πολύ, οι πιο ήσυχες απο τις Κυκλάδες, αλλά ακόμα και η Κέρκυρα και η Υδρα.

ΖΥΓΟΣ Εσεις θα μείνετε ικανοποιημένοι όπου κι αν πάτε αρκεί να έχετε την αγαπημένη σας συντροφιά ακόμα καλύτερα αυτόν/η που αγαπάτε. Χρειάζεστε οπωσδήποτε μια παρέα. Ομως προσοχή! Η μοναξιά σας σκοτώνει γιαυτό μπορεί να κάνετε θυσίες και να βρεθείτε σε μέρη ή με παρέες που δεν σας αντιπροσωπεύουν καθόλου. Θυμηθείτε πως, η κακή αισθητική και οι τραχείς τρόποι των ντόπιων σας απωθούν, όσο κι αν δείχνετε πως δεν σας νοιάζει. Αυτό φαίνεται αργότερα, στο τέλος των διακοπών, όταν σας μείνει μια …στυφή και απροσδιόριστη αίσθηση πως… δεν πήγε κάτι καλά. Για ασφάλεια προτιμήστε τα …σίγουρα (Πάρος, Σκιάθος, Πάτμος) ενώ σαν εναλλακτική λύση προτείνεται η Αστυπάλαια και φυσικά η φιλόξενη Κατερίνη και ο Πλαταμώνας.