Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

«Δέσμευση» η ενίσχυση του Τμήματος Αιμοδοσίας

Με το ΔΣ της Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας συναντήθηκε ο Διοικητής του ΝοσοκομείουIMG_2078

Για την πρόσληψη ενός ακόμη ιατρού στο Τμήμα Αιμοδοσίας-Μεσογειακής αναιμίας, δεσμεύτηκε ο διοικητής Ανέστης Μυστρίδης

 

Με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης Ανέστη Μυστρίδη και την Διευθύντρια της Αιμοδοσίας, ιατρό αιματολόγο Μαργαρίτα Παπαδοπούλου, συναντήθηκε αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας.

 

Την αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας αποτελούσαν η Γραμματέας του Συλλόγου Πιερίας Ευφροσύνη Μπίλα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Βασίλης Δήμος, ο Οργανωτικός Γραμματέας Γιώργος Σβάρνας και η πρόεδρος ΕΣΘΑ Θεσσαλονίκης Στέλλα Μηνά.   Η συνάντηση έγινε προκειμένου να συζητηθούν τρόποι με τους οποίους μπορεί να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο η περίθαλψη των θαλασσαιμικών στο Νοσοκομείο Κατερίνης.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου συζήτησε με τους πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμικών και τους εκπροσώπους των συλλόγων Πιερίας και Θεσσαλονίκης τα ζητήματα που τους απασχολούν και δεσμεύτηκε για την πρόσληψη ενός ακόμη ιατρού  αιματολόγου που θα επανδρώσει το Τμήμα Αιμοδοσίας.

Στόχος, όπως τονίστηκε, να θεσπιστεί μία ημέρα νοσηλείας αποκλειστικά για τους θαλασσαιμικούς, χωρίς να υπάρχει ανάγκη να νοσηλεύονται παρουσία άλλων πληθυσμιακών ομάδων, κάτι, που και ίδιοι δεν επιθυμούν.