Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Αντίο Δημήτρη…

Σήμερα το απόγευμα η εξόδιος ακολουθίαa

«Έφυγε» χθες, για το «μεγάλο ταξίδι» ο Δημήτρης Κυριακού, σε ηλικία 54 ετών, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

 

Ο Δημήτρης Κυριακού, γεννήθηκε στην Κατερίνη τον Απρίλιο του 1964. Σπούδασε θεολογία και ως εκπαιδευτικός άφησε έντονο το αποτύπωμά του στο Μουσικό Σχολείο το οποίο υπηρέτησε από τη θέση του Διευθυντή από το 2011 έως και σήμερα.

Ως Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου, προσπάθησε με επιτυχία να αναδείξει τις ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου σχολείου και να το καταστήσει αναπόσπαστο κομμάτι της Πιερικής κοινωνίας και κυψέλη πολιτισμού.

Έντονο όμως είναι και το αποτύπωμά του στην αυτοδιοίκηση, έχοντας διατελέσει δημοτικός σύμβουλος και μετέπειτα αντιδήμαρχος Κατερίνης επί δημαρχίας Μενέλαου Τερζόπουλου. Έφτασε ένα βήμα πριν το δημαρχιακό θώκο όταν για μια ψήφο δεν εκλέχθηκε αναπληρωτής δημάρχου το 1997.

Τις τελευταίες μέρες, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και τελικά κατέληξε χθες το μεσημέρι, αφήνοντας πίσω του, τη συζύγό του Γιώτα Πάντζαλη και τρία υπέροχα παιδιά.

Η νεκρώσιμος ακολουθία, θα ψαλλεί σήμερα στις 4 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού, ενώ η σορός του θα βρίσκεται στον Ναό από τις 2 το μεσημέρι, ενώ η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο της Αγίας Αικατερίνης.

Επιθυμία της οικογένειας είναι, αντί στεφάνου τα χρήματα να διατεθούν, στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Πιερίας «Η Αγία Αικατερίνη»

Όλοι εμείς στις εφημερίδες «Επτά» και «Πολιτεία», εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Η προσωπικότητα του Δημήτρη, η καλοσύνη του και το χαμόγελό του, θα είναι πάντα χαραγμένο στη μνήμη μας.