Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Εκστρατεία (προβολής) στα Βαλκάνια

Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας1

Σε τρεις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις σε χώρες των Βαλκανίων συμμετείχε τον Φλεβάρη η Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας, η οποία συνεχίζει την προσπάθεια για την τουριστική προβολή της Παραλίας και όχι μόνο.

Η πρώτη (χρονικά) συμμετοχή ήταν στην έκθεση Holiday & Spa Expo στη Σόφια, ακολούθησε η Targul de Turism (TTR) στο Βουκουρέστι και οι παρουσίες για τον Φεβρουάριο ολοκληρώθηκαν στο Βελιγράδι και στην έκθεση ITTFA
Το ενδιαφέρον του κοινού της Βουλγαρίας για την Παραλία παραμένει αμείωτο, εκτιμούν από την Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας. Στην Σόφια, την Ένωση εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ. Άννα Γραμματικοπούλου, ενώ το περίπτερο επισκέφτηκε και ο Πρέσβης της Ελλάδας στη Βουλγαρία Γρηγόριος Βασιλοκωνσταντάκης.
Η δημοτικότητα της Παραλίας συνεχίζεται και φέτος στην Σερβία, όπως άλλωστε συμβαίνει τόσα χρόνια. Στην έκθεση εκπροσώπησε την Παραλία η Βασιλική Μάνη, Γραμματέας Δ.Σ. του Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Δωματίων Παραλίας.
Η ρουμανική αγορά, εξαιρετικά σημαντική για την Παραλία Κατερίνης, έστειλε για ακόμη μια φορά τα πολύ αισιόδοξα της μηνύματα. Η Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας εκπροσωπήθηκε από το μέλος του Δ.Σ κου Σιδηρόπουλο Ιωάννη. Οι Ρουμάνοι τουρίστες αγαπούν την Παραλία και την επισκέπτονται κάθε χρόνο. Και για αυτήν την καλοκαιρινή περίοδο οι Ρουμάνοι τουρίστες αναμένεται να επιλέξουν την Παραλία μας για τις διακοπές τους με ήδη αυξημένο τον αριθμό των προκρατήσεων (early bookings) σε σχέση με την περσινή χρονιά.
Στους επισκέπτες του περιπτέρου της Κεντρικής Μακεδονίας σε όλες τις εκθέσεις μοιράστηκε πληροφοριακό υλικό της Παραλίας.