Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Κοινή επιδίωξη η ασφάλεια του πολίτη

Επίσκεψη του νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίαςimg_2354

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, πραγματοποίησε την Τρίτη, ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος Αθανάσιος Μαντζούκας, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας τον συνεχάρη για την προαγωγή και του ευχήθηκε υγεία και δύναμη ώστε να ανταποκριθεί με επάρκεια στα νέα του καθήκοντα καθώς και μία επιτυχημένη και παραγωγική θητεία. Η κ. Μαυρίδου, εξήρε την αποτελεσματικότητα και το σπουδαίο –όπως χαρακτήρισε- έργο που επιτέλεσε στην Πιερία με υπευθυνότητα για την αντιμετώπιση του κοινού εγκλήματος, διατήρηση ενός περιβάλλοντος ασφάλειας και εξυπηρέτηση των πολιτών και επισκεπτών της περιοχής. Η κ. Μαυρίδου εξέφρασε τις ευχαριστίες της για τη μέχρι τώρα συνεργασία και επεσήμανε ότι προσβλέπει στη συνέχιση της αγαστής αυτής συνεργασίας προς όφελος των πολιτών, τονίζοντας ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας θα είναι αρωγός στο νέο απαιτητικό υπηρεσιακό έργο του για τη διατήρηση της ασφάλειας και της ευνομίας. Από την πλευρά του ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας ευχαρίστησε την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για τη συνάντηση και τη συνεργασία των προηγούμενων ετών και διαβεβαίωσε ότι με το ίδιο σθένος και ηθική πληρότητα θα εξακολουθεί να υπηρετεί το κοινωνικό σύνολο ως θεματοφύλακας της τάξης και της νομιμότητας.