Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Ο χειμώνας εκτόξευσε τις δαπάνες για θέρμανση!

Αναφορά για έκτακτη επιχορήγηση πετρελαίου θέρμανσης στα σχολεία από τον Χ. Τζαμακλή16002778_10208289638734982_1846792055766400086_n

Αναφορά στη Βουλή, με την οποία ζητά από την κυβέρνηση να καλυφθούν οι έκτακτες δαπάνες των δήμων Κατερίνης και Δίου-Ολύμπου για τη θέρμανση των σχολικών κτιρίων τους, κατέθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χάρης Τζαμακλής.

Στην αναφορά, την οποία συνυπογράφουν και οι βουλευτές Μπέττυ Σκούφα και Στέργιος Καστόρης, επισημαίνεται ότι με τις συνθήκες παγετού που επικράτησαν για πολλές εβδομάδες, ακόμα επικρατούν και εκτιμάται ότι θα συνεχισθούν, έχουν ξεπεραστεί ως τώρα οι προβλέψεις σε ανάγκες για πετρέλαιο θέρμανσης στα σχολεία και ζητείται από το υπουργείο να εξετάσει τις δικές του περαιτέρω ενέργειες. Αξίζει να σημειωθεί, οτι ο βουλευτής Πιερίας, κατέθεσε στην αναφορά, σχετικό γραπτό αίτημα των δήμων Κατερίνης και Δίου Ολύμπου, οι οποίοι είδαν τον φετινό χειμώνα να εκτοξεύονται οι δαπάνες τους για τη θέρμανση των σχολικών κτιρίων, λόγω των παρατεταμένων χαμηλών θερμοκρασιών που συνεχίζουν να επικρατούν στην περιοχή μας.