Τα Ολύμπια Νέα

Κοινωνικά

«Πινελιές» γνήσιας ευαισθησίας

Έκθεση εικαστικής δημιουργίας στην Αστική Σχολή Κατερίνης

unnamed-21

Έκθεση εικαστικής δημιουργία διοργανώνει η Λαϊκή Επιτροπή Κατερίνης από το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου έως το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, στην Αστική Σχολή Κατερίνης

Στην έκθεση συμμετέχουν 22 εικαστικοί δημιουργοί του Νομού μας με έργα ζωγραφικής, ξυλογλυπτικής και διάφορες εικαστικές κατασκευές όπως κέντημα, κόσμημα, διακοσμητικά αντικείμεν, και έργα με πηλό, ξύλο και πέτρα.
Η έκθεση δεν έχει εμπορικό χαρακτήρα, η είσοδος είναι ελεύθερη και θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου. Οι ώρες λειτουργίας για το κοινό θα είναι από 6 μμ έως 9 μμ. Από τις 11 το πρωί μέχρι τη 1:30 το μεσημέρι θα επισκέπτονται την έκθεση μαθητές σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Αναμένεται να είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα εικαστική έκθεση δεδομένου ότι οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες είναι αυτοδίδακτοι εικαστικοί δημιουργοί και στα έργα τους διακρίνεται ξεκάθαρα η γνήσια και ειλικρινή λαϊκή ευαισθησία και αγάπη απέναντι στη φύση και τους ανθρώπους.
Σκοπός της έκθεσης είναι να κεντρίσει το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας και ιδιαίτερα της νεολαίας, να ασχοληθεί με την εικαστική δημιουργία, αξιοποιώντας δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο, μακριά από ανούσιες ή και βλαπτικές ασχολίες και εθισμούς…