Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Πήρε «ερείπιο», παρέδωσε ασθενοφόρο!

Από το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης στο ΕΚΑΒ

nosokomeio-1

Σημαντική βοήθεια αναμένεται να προσφέρει το επιπλέον ασθενοφόρο που παραδόθηκε πλήρως επισκευασμένο από την Διοίκηση του Νοσοκομείου Κατερίνης, στο ΕΚΑΒ Πιερίας, για να καλύψει στο μέτρο του δυνατού, τις αυξημένες ανάγκες και απαιτήσεις, με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών.

 

Ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Ανέστης Μυστρίδης  και η Τεχνική Υπηρεσία  παρέδωσαν το τρίτο κατά σειρά ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ Πιερίας εκφράζοντας την ικανοποίηση για την άψογη συνεργασία που υπάρχει, μεταξύ των δυο φορέων.

Όπως ανέφερε ο κ. Μυστρίδης, παλιά το ΕΚΑΒ ήταν στην δικαιοδοσία του Νοσοκομείου, ενώ τώρα αποτελεί μια ανεξάρτητη υπηρεσία. «Υπάρχει άριστος συντονισμός για την εξυπηρέτηση του κόσμου που έχει ανάγκη» τόνισε και συνεχάρη  την Τεχνική Υπηρεσία που σε εύλογο χρονικό διάστημα έκανε τις απαραίτητες ενέργειες,  ώστε το ασθενοφόρο να παραδοθεί στο ΕΚΑΒ επισκευασμένο και ασφαλές για την διακομοιδή ασθενών.

Από την πλευρά της, η υπεύθυνη ΕΚΑΒ Πιερίας κα Δέσποινα Χαρίση, ευχαρίστησε τον Διοικητή του Νοσοκομείου που με τις ενέργειες του αποκαταστάθηκε η βλάβη που είχε το όχημα και πέρασε στα χέρια του ΕΚΑΒ, υπογραμμίζοντας πως θα ενισχύσει σημαντικά τον στόλο και το έργο του ΕΚΑΒ.