Τα Ολύμπια Νέα

Αθλητισμός

Τα τελευταία νέα των τμημάτων υποδομής του Πιερικού Αρχέλαου

- Τη 2η θέση στο Πρωτάθλημα Νεανίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ κατέκτησε η ομάδα Νεανίδων του Πιερικού Αρχέλαου, η οποία ηττήθηκε στον τελικό που διεξήχθη το Σάββατο στην Βέροια, από τον Πανεδεσσαϊκό με 37-35.filiko
- Οι Παίδες ηττήθηκαν με 85-60 από την αντίστοιχη του Βατανιακού, σε αγώνα για τη 10η αγωνιστική του Α” ομίλου του Πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ.
- Οι αθλητές γεννηθέντες το 2004, 2006 και 2007 έδωσαν φιλικούς αγώνες στον Άγιο Σπυρίδωνα με τους αντίστοιχους του Βαφύρα.
Η Διοίκηση του Συλλόγου εκφράζει τα συγχαρητήρια της:
- Στις αθλήτριες του τμήματος Νεανίδων για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ.
- Στους αθλητές του Εφηβικού Τμήματος, Θανάση Ζιώγα, Παναγιώτη Πολυχρόνη και Χάρη Χατζηλάμπρου, οι οποίοι, στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας, πραγματοποίησαν την παρθενική τους εμφάνιση στο Πρωτάθλημα της Β” Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.
- Στον αθλητή Κώστα Τσιρογιάννη που κλήθηκε στην προπόνηση του Κλιμακίου του Βορρά της Εθνικής Εφήβων.
- Στους αθλητές Παναγιώτη Ζησόπουλο και Κώστα Τζιοβάρα που κλήθηκαν στην προπόνηση του Κλιμακίου του Βορρά της Εθνικής Παμπαίδων.
Τέλος, η Διοίκηση του Πιερικού Αρχέλαου θέλει να ευχηθεί στον αθλητή της ΑΓΕ Πιερίας, Γιάννη Χαρισσόπουλο, περαστικά και να επιστρέψει στα παρκέ. το συντομότερο. υγιής και δυνατός.