Τα Ολύμπια Νέα

Κοινωνικά

Ήταν μια μεγάλη γιορτή!

Η επέτειος 10 χρόνων της Ορχήστρας Νέων Δίου

1

Ήταν πράγματι μια μεγάλη γιορτή, η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την επέτειο των δέκα χρόνων ζωής της Ορχήστρας Νέων του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου, τη Δευτέρα το βράδυ στην κατάμεστη αίθουσα «Πιερίδα Παλλάς». Πολύς κόσμος, επίσημοι προσκεκλημένοι, επώνυμοι καλλιτέχνες, υπέροχη μουσική, προσωπικότητες των γραμμάτων, των τεχνών, της πολιτικής.

Ο γνωστός μας παρουσιαστής, Αλέξης Κωστάλας, που συνέδεσε τη φωνή του με τα μεγάλα γεγονότα της χώρας μας, είχε την ευθύνη παρουσίασης της εκδήλωσης. Μεταξύ των προσώπων που τιμήθηκαν ήταν και ο καθηγητής και Διευθυντής του Μουσείου της Ακρόπολης Δημήτριος Παντερμανλής, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση.
Οι καταξιωμένοι ερμηνευτές Δημήτρης Μπάσης, Μπάμπης Βελισσάριος , Βασίλης Λέκκας, Γεράσιμος Ανδρεάτος, καθώς και οι τοπικοί μας ερμηνευτές Φιλιώ Σέρβου, Αλέξης Ηλιάδης, Αλέξανδρος Καλλιφατίδης, Όλγα Ζορμπά, Νίκος Μπίνος, Σοφία Τσινιστίδου, Αλεξάνδρα Καρυπίδου, πλαισιωμένοι από την μοναδική 45μελή Ορχήστρα Νέων Δίου και υπό την διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Πατρή, ενθουσίασαν με τις ερμηνείες τους το πολυπληθές κοινό.
Ήταν κατά γενική ομολογία από τις σπουδαιότερες μουσικές εκδηλώσεις που έγιναν ποτέ στην Πιερία και αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές της, στον Γρηγόρη Παπαχρήστο πρόεδρο του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου και στα μέλη της διοίκησης του.