Τα Ολύμπια Νέα

Κοινωνικά

Ραδιόφωνο, ετών 30

Την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του έκοψε το Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης

1

Την πρωτοχρονιάτικη του πίτα του έκοψε το Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, παρουσία της Προέδρου, των μελών της Διοίκησης καθώς και των εργαζομένων και των συνεργατών του Δημοτικού Ραδιοφώνου της πόλης μας.

Την πίτα έκοψε η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης, Επικοινωνίας και Ενημέρωσης του Δήμου Κατερίνης κ. Ροδή Ελευθεριάδου – Μελετλίδου, η οποία αφού ευχαρίστησε, αφενός τα μέλη της Διοίκησης για την άψογη συνεργασία τους και την κοινή τους συμπόρευση για την αναβάθμιση των υπηρεσιών του ραδιοφώνου και αφετέρου τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες για την αμέριστη συμπαράστασή τους στο σημαντικό έργο που από κοινού όλοι επιτελούν, ευχήθηκε το Δημοτικό Ραδιόφωνο της πόλης μας να συνεχίζει να πρωτοπορεί, να ενημερώνει, να επιμορφώνει και να ψυχαγωγεί τους ακροατές του, όπως άλλωστε πράττει με απόλυτη επιτυχία εδώ και 30 ολόκληρα χρόνια.
Το τυχερό φλουρί κέρδισε το κομμάτι που ανήκε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο, σηματοδοτώντας την έναρξης μιας ιδιαίτερης χρονιάς για τις δράσεις του Ραδιοφώνου της πόλης, που φέτος μάλιστα γιορτάζει τα 30 του χρόνια στο τομέα της ενημέρωσης και της προσφοράς στα τοπικά δρώμενα.