Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Να δοθεί στην κυκλοφορία!

Με αναφορά στη Βουλή του Κ. Κουκοδήμου για τον κόμβο Μακρυγιάλου%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%b2%ce%bf%cf%83-%ce%b1%ce%b9%ce%b3%ce%b9%ce%bd%ce%b9%ce%bf%cf%85

Αναφορά στη Βουλή κατέθεσε ο βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος, μετά από επιστολή του δημάρχου Πύδνας-Κολινδρού για τη μη λειτουργία του κόμβου του Μακρυγιάλου.

Σύμφωνα με την επιστολή του κ. Λαγδάρη προς τους αρμόδιους φορείς οι εργασίες κατασκευής του Κόμβου Μακρυγιάλου έχουν ολοκληρωθεί πλην όμως δεν έχει δοθεί σε κυκλοφορία ακόμη.
Ειδικότερα, ο δεξιός κλάδος πρόσβασης στον κόμβο Μακρυγιάλου, καθώς κινείται κανείς από την Κατερίνη προς τη Θεσσαλονίκη, παραμένει κλειστός, αν και οι απαιτούμενες εργασίες, έχουν ολοκληρωθεί και αυτό έχει πολλαπλές συνέπειες στην τοπική οικονομία.
Ο κ. Κουκοδήμος, ζητά να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να παραδοθεί (τουλάχιστον) το συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου στην κυκλοφορία
Στην επιστολή του ο δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού, αναφέρει συγκεκριμένα ότι «ο δεξιός κλάδος πρόσβασης στον κόμβο Μακρυγιάλου, καθώς κινείται κανείς από την Κατερίνη προς τη Θεσσαλονίκη, παραμένει κλειστός, αν και οι απαιτούμενες εργασίες, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, έχουν ολοκληρωθεί. Επειδή οι οικονομικές επιπτώσεις, λόγω του αποκλεισμού, είναι σοβαρές για τον Μακρύγιαλο, σας παρακαλούμε ως Δημοτική αρχή να προβείτε στις αναγκαίες παραστάσεις τόσο προς το αρμόδιο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών όσο και προς την Εταιρεία «ΑΙΓΑΙΟΥ», ώστε να λειτουργήσει επιτέλους ο κόμβος απρόσκοπτα και προς τις δύο κατευθύνσεις και να σταματήσει ο αποκλεισμός της περιοχής.»