Τα Ολύμπια Νέα

Αθλητισμός

Πραγματοποιήθηκε η εξεταστική διαδικασία της τελευταίας σχολής διαιτησίας ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Πιερίας

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε η εξεταστική διαδικασία της τελευταίας σχολής διαιτησίας ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Πιερίας στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Πιερίας με την παρουσία του εκπροσώπου της ΕΠΟ κ. Χριστοδούλου Αναστάσιου, καθηγητή διαιτησίας της ΕΠΣ Ημαθίας.
Στη διαδικασία παρευρέθησαν και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας κος Ελευθεριάδης Δημήτριος, η επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Πιερίας με τον πρόεδρο της κο Δασιόπουλο Ηρακλή και τα μέλη της κους Λέφα Γρηγόριο και Καραμπούλα Χρήστο, η Επιτροπή Ανάπτυξης της ΕΠΣ Πιερίας με τους καθηγητές διαιτησίας κους Μαβίνη Αργύριο, Νταμπώση Δημήτριο, Φυρινίδη Ευστάθιο, Αγγελόπουλο Εδουάρδο, ο Πρόεδρος του ΣΔΠ Πιερίας κος Λαφατζής Κωνσταντίνος και ο Γενικός Γραμματέας του κος Φωτιάδης Αντώνιος καθώς επίσης και ο αξιολογημένος μας διατητής στη Football League Συμεωνίδης Παναγιώτης, όπου όλοι μαζί συνέβαλαν στην άψογη διεξαγωγή της διαδικασίας.
Να ευχηθούμε καλά αποτελέσματα στους δόκιμους πλέον διαιτητές μας και να έχουν μια αξιόλογη και αξιοπρεπή πορεία στο λειτούργημα της διατησίας.