Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Αποκαταστάθηκε η θέρμανση στο σχολείο

Επέστρεψαν στις αίθουσες και οι μαθητές του Κ. Αγιάννη

02-03

Με διαδικασίες εξπρές, ο Δήμος Κατερίνης κατάφερε να αντικαταστήσει τον λέβητα του σχολείου και οι 18 μαθητές επέστρεψαν κανονικά στα μαθήματά τους

 

Παρεμβάσεις συντήρησης και επισκευών, σε όλο το φάσμα των κτιριακών εγκαταστάσεων των σχολικών συγκροτημάτων Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κατερίνης, υλοποιούνται σε όλη τη διάρκεια του έτους, από τα συνεργεία της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων του Δήμου Κατερίνης, όπου κρίνονται απαραίτητες.

 

Προς την κατεύθυνση αυτή, με την άμεση αντικατάσταση του λέβητα στο δημοτικό σχολείο της Τ.Κ. Κάτω Αγίου Ιωάννη, εξασφαλίστηκε η εύρυθμη λειτουργία της θέρμανσης, στο εν λόγω σχολικό συγκρότημα. Η αντικατάσταση του λέβητα κρίθηκε επιβεβλημένη μετά τη ζημία, την οποία προκάλεσε ο ολικός παγετός.

Παρόντες στις εργασίες, ήταν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Χρυσόστομος Κυραϊλίδης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ευάγγελος Τάκος, καθώς και η δασκάλα του Σχολείου. Ανάλογη  παρέμβαση  αντικατάστασης λέβητα, είναι σε εξέλιξη και στο νηπιαγωγείο N.Κεραμιδίου.

Όπως επισημαίνει ο κος Κυραϊλίδης: «Στηρίζουμε την εκπαιδευτική διαδικασία. Οι εργασίες υλοποιούνται σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, προκειμένου να  εξασφαλιστεί η  υγιεινή, η ασφάλεια, αλλά και η λειτουργικότητα των σχολικών κτιρίων».