Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Σε… «θετικό πρόσημο»

Σε κλίμα αισιοδοξίας η «πρώτη» της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πιερίας1

Ειδήσεις έβγαλε η ετήσια συνεστίαση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πιερίας, με τον πρόεδρο της να ανακοινώνει οτι πλέον «τα νούμερα έχουν θετικό πρόσημο», κάτι που ίδιος απέδωσε και στην μεγάλη ανταπόκριση που βρήκαν οι πρωτοβουλίες της από τους πολίτες της Πιερίας.

Η ετσήσια συνεστίαση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πιερίας πραγματοποιήθηκε σε οικογενειακή ατμόσφαιρα. Διοίκηση και στελέχη της απόλαυσαν μια όμορφη βραδιά στο «Γυαλό» όπου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για την πορεία και το μέλλον της Τράπεζας.
Ο Πρόεδρος της Τράπεζας Νικόλαος Μηλιώτης ευχαρίστησε τους συναδέρφους του στο Διοικητικό Συμβούλιο και το ανθρώπινο δυναμικό της Συνεταιριστικής για την άριστη συνεργασία και την απαιτητική πολύωρη εργασία τους σε καθημερινή βάση.
«Το 2016 ήταν μια χρονιά ορόσημο για την Τράπεζά μας» είπε ο κ. Μηλιώτης ο οποίος αναφέρθηκε στις αλλαγές που έγιναν. Όπως είπε, το έτος που έφυγε σηματοδοτήθηκε από την αλλαγή προσώπων στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο με τη σειρά του έφερε σαρωτικές αλλαγές στα δεδομένα της Τράπεζας. «Οι αλλαγές ήταν θετικές, αναγκαίες σε μια εποχή που η χώρα και οι αντοχές όλων δοκιμάζονται σε τόσο μεγάλο βαθμό», συμπλήρωσε και τόνισε πως το νέο Συμβούλιο πέτυχε το στόχο της Αύξησης του Συνεταιριστικού Κεφαλαίου μέσα από μια πρωτότυπη διαδικασία εξωστρέφειας. «Ο κόσμος έμαθε για εμάς και μας εμπιστεύτηκε. Εμπιστεύτηκε την Τράπεζά του η οποία υπάρχει για να υπηρετεί και να στηρίζει τον τόπο μας, την Πιερία μας» τόνισε.
Συνεχίζοντας ο πρόεδρος της Τράπεζας είπε οτι τα στελέχη δεν επαναπαύτηκαν στην επιτυχία της αύξησης συνεταιριστικού κεφαλαίου, αλλά τολμήσαν μεγαλύτερες αλλαγές «και λίγο πριν το τέλος της χρονιάς μετακομίσαμε σε νέο χώρο, πρώτη φορά από την έναρξη λειτουργίας της Τράπεζας.» Οι μεγάλες αλλαγές, υλοποιήθηκαν με επιτυχία χάρη στις στις φιλότιμες προσπάθειες όλων μας, είπε χαρακτηριστικά, ευχαριστώντας «από καρδιάς» όλους τους συνεργάτες του, «γιατί πραγματικά δώσανε τον καλύτερο εαυτό τους.» Ένα μεγάλο ευχαριστώ ο κ. Μηλιώτης, έστειλε και σε όλους τους Πιεριείς, οι οποίοι εμπράκτως «αγκάλιασαν» και εμπιστεύθηκαν τις πρωτοβουλίες του διοικητικού συμβουλίου.
Ο Νίκος Μηλιώτης, φάνηκε αισιόδοξος για το μέλλον της Τράπεζας, αφού όπως είπε, πλέον τα νούμερα έχουν θετικό πρόσημο. «Καθημερινά η ανταπόκριση του κόσμου μεγαλώνει και μαζί δυναμώνει η Τράπεζά μας» τόνισε και ευχήθηκε για το 2017 να συνεχιστεί η προσπάθεια το ίδιο «δυνατά», προωθώντας περισσότερες θετικές αλλαγές προς όφελος όλων και κυρίως για τη στήριξη της τοπικής ανάπτυξης..
Τυχερός της χρονιάς που έτυχε το φλουρί ήταν ο Νίκος Σαμαλής, Διευθυντικό Στέλεχος της Τράπεζας.