Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Στις (ορεινές) περιοχές ξανά οι αλατιέρες

Συνεργεία του Δήμου από τα ξημερώματα της Δευτέρας καθάρισαν αυλές και εισόδους σχολείων1

 

Για «αποτελεσματική διαχείριση των προβλημάτων» που προκαλεί το νέο κύμα χιονόπτωσης, κάνει λόγο ο Δήμος Κατερίνης

«Με συντονισμένες ενέργειες, με το μηχανολογικό εξοπλισμό και το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει να παρεμβαίνει, όπου απαιτείται, αντιμετωπίζει τα προβλήματα που προκύπτουν από την κακοκαιρία», ο Δήμος Κατερίνης

Με στόχο την ομαλή επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων του Δήμου Κατερίνης και την ασφαλή προσέλευση των μαθητών, συνεργεία του Δήμου προχώρησαν από τις πρώτες πρωινές ώρες χθες, στον καθαρισμό των εισόδων και των αύλειων χώρων των σχολείων. Επίσης, από χθες νωρίς το πρωί, συνεργεία καθάριζαν συνεχώς τους δρόμους, προκειμένου να λειτουργούν ομαλά οι συγκοινωνίες, οι αλατιέρες και τα αποχιονιστικά μηχανήματα, επιχειρούσαν διαρκώς στις περιοχές Μεσαίας και Άνω Μηλιάς, Πέτρας, Καρυών, Λόφου, Ράχης, όπου σημειώθηκαν νέες χιονοπτώσεις και μάλιστα έντονες. Επιπλέον, τα συνεργεία έδωσαν έμφαση, στο Ελατοχώρι και στο δρόμο που οδηγεί στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ελατοχωρίου.

Δήμος Πύδνας-Κολινδρού – Έμειναν κλειστά τα σχολεία σε Κολινδρό και Πύδνα

Ο χθεσινός χιονιάς, κράτησε για μια ακόμη μέρα κλειστά τα σχολεία σε Κολινδρό, Πύδνα και Παλιάμπελα, με απόφαση του δημάρχου Βαγγέλη Λαγδάρη.
Εν τω μεταξύ, κλειστό θα παραμείνει (για όσο διάστημα απαιτηθεί) το ΕΠΑΛ Αιγινίου, προκειμένου να αποκατασταθούν οι βλάβες στην Κεντρική θέρμανση που προήλθαν από τον παγετό και να προετοιμαστούν καλύτερα οι χώροι για την ασφάλεια και τη θέρμανση των μαθητών.
Όσον αφορά τη λειτουργία των σχολείων στην περιοχή σήμερα, θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση εφόσον αξιολογηθούν τα καιρικά δεδομένα.