Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Σε βαθύ λευκό η Πιερία

Κακοκαιρία στην Πιερία:

1-%ce%bb%ce%b9%cf%84%cf%8c%cf%87%cf%89%cf%81%ce%bf

Απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλο το Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο του Νομού

Πολύ χιόνι, μέσα σε λίγες ώρες έπεσε και χθες στην Πιερία, δημιουργώντας σειρά προβλημάτων, κυρίως στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, στο οποίο η κίνηση των οχημάτων (και λόγω παγετού) γίνεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, για δεύτερη συνεχή μέρα επικέντρωσε πρώτα από όλα στη διατήρηση της ασφαλούς διέλευσης οχημάτων προς το Νοσοκομείο Κατερίνης και τα Κέντρα Υγείας Λιτοχώρου και Αιγινίου, καταφέρνοντας να διατηρήσει καθαρούς τους δρόμους (αναλυτικά σελ. 8)
Στο Δήμο Δίου Ολύμπου, η χιονόπτωση και οι χαμηλές θερμοκρασίες που σημειώθηκαν, δυσκολεύουν τις μετακινήσεις τροχοφόρων οχημάτων, εντός των ορίων του Δήμου.
Η Δημοτική Αρχή εφιστά την προσοχή των οδηγών εξαιτίας της χιονόπτωσης και του ισχυρού παγετού που έχει δημιουργηθεί σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου, ενημερώνοντας τους οδηγούς πως είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στα τροχοφόρα οχήματα.
Και ο δήμος Πύδνας-Κολινδρού «χτυπήθηκε» από έντονη χιονόπτωση. Σύμφωνα με την αστυνομία, η κίνηση των οχημάτων από το Αιγίνιο έως τον Κολινδρό γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.