Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Επισκέψεις στο… κλίμα των ημερών

Η ΝΟΔΕ Πιερίας σε φορείς και σε κοινωφελείς οργανισμούς1

 

Με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο πρόεδρος και στελέχη της ΝΟΔΕ Πιερίας και της ΟΝΝΕΔ επισκέφθηκαν την Παρασκευή, την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, το Δήμαρχο Κατερίνης, και τον Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας.

Την επόμενη μέρα, ο πρόεδρος Γιάννης Κουρινιώτης με τον βουλευτή Κώστα Κουκοδήμο την Υπεύθυνη του τομέα Γυναικών Κική Καραγιαννίδου, τον πολιτευτή Δημήτρη Μπέη και τον πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Κατερίνης Σπύρο Κουλκουδίνα, επισκέφθηκαν τα Συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους-Κατερίνης και Πλαταμώνος «Άρτος ο Επιούσιος».
Η εγκάρδια υποδοχή και το θερμό κλίμα με το οποίο έγιναν δεκτοί από την κα Σοφία Μαυρίδου, τους κ.κ. Σάββα Χιονίδη και Αθανάσιο Μαντζούκα αλλά και από τους πατέρες και τις εθελόντριες κυρίες στα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως, προκάλεσαν τα θετικά σχόλια όλων των στελεχών της ΝΟΔΕ.
Tα εκλεγμένα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος της Ν.Δ. από την Πιερία, κ.κ. Θανάσης Λιακόπουλος και Λευτέρης Μωυσιάδης συμμετείχαν ενεργά σε όλες τις δράσεις της ΝΟΔΕ και βρέθηκαν στο πλευρό του προέδρου κου Κουρινώτη.