Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Κανένας μόνος του!

Μοίρασε χαμόγελα η ΟΝΝΕΔ Πιερίας1

 

Για άλλη μια φορά η ΟΝΝΕΔ έκλεισε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με χαμόγελα!

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στο καθιερωμένο σημείο στην Πλατεία Ελευθερίας κορυφώθηκε η δράση της Οργάνωσης «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα» για τη φετινή χρονιά με τη συγκέντρωση τροφίμων, ρούχων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης με την παράδοσή τους στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και στο Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο, για την ενίσχυση του Εκκλησιαστικού Κοινωνικού Παντοπωλείου «Τροφοδότης», των Ημερησίων Συσσιτίων «Άρτος ο Επιούσιος» και της Τράπεζας δωρεάν διανομής Ρούχων και Υποδημάτων «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων».
Η δράση έγινε σε συνεργασία με τη ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Πιερίας στα γραφεία της οποίας προσυγκεντρώθηκαν τα είδη, τις προηγούμενες μέρες.
Πάνω από 260 συσκευασίες τροφίμων και 240 ρούχα, παπούτσια, κουβέρτες και άλλα είδη παραδόθηκαν την τελευταία ημέρα της δράσης σε εθελοντές της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος παρουσία του πατρός Νικολάου Φωτίου, για την ενίσχυση των φιλανθρωπικών δομών της.
Σημαντικό σημείο της δράσης ήταν η ενημέρωση για την προσφορά της Ιεράς Μητρόπολης στην τοπική κοινωνία, η επίσκεψη στις δομές της και η ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας για τις ανάγκες ενίσχυσής της. Η ΟΝΝΕΔ Πιερίας καλεί όλους τους συμπολίτες μας να ενδιαφερθούν για τις δράσεις της Ιεράς Μητρόπολης και να ενισχύουμε όλοι με διάφορους τρόπους υποστήριξης το σημαντικό έργο της Φιλανθρωπικής Διακονίας.
Η χριστουγεννιάτικη δράση-θεσμός της ΟΝΝΕΔ Πιερίας στέφεται κάθε χρόνο και με μεγαλύτερη επιτυχία! Το σημαντικότερο πέρα από τη δραστική εμπράγματη ενίσχυση και στόχος της δράσης είναι η ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας, η προώθηση της συνεργασίας και η διάχυση της ενημέρωσης για τις φιλανθρωπικές δομές και δράσεις του τόπου μας!
«Ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους της ΟΝΝΕΔ Πιερίας, τη ΝΟΔΕ Πιερίας, καθώς και το Δήμο Κατερίνης και όλους τους πολίτες που στήριξαν και φέτος τη δράση “Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα” στην προετοιμασία, την εξέλιξη και την ολοκλήρωσή της.
Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές και ένα ευτυχισμένο, δημιουργικό και ειρηνικό νέο έτος!», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση