Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Συμφωνία… αλληλεγγύης

Επισκέψεις και δράσεις αλληλεγγύης από τη Νέα Δημοκρατία στην Πιερία

Η ανάδειξη και ενίσχυση των δυνάμεων του τόπου μας, που προάγουν την κοινωνινική προσφορά και τον εθελοντισμό, ο στόχος των επισκέψεων

Στο πλαίσιο της «Συμφωνίας Αλήθειας» με όλους τους Έλληνες πολίτες, με στόχο την ενίσχυση της ενεργούς συμμετοχής των μελών μας, την επικοινωνία του μηνύματος της Ν.Δ. στην κοινωνία και τη στήριξη της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, ο βουλευτής Πιερίας Κ. Κουκοδήμος, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης Σπ.Κουλκουδίνας, μέλη της τοπικής οργάνωσης Κατερίνης και στελέχη του κόμματος, πραγματοποίησαν σειρά επισκέψεων και δράσεων από την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου έως την παραμονή των Χριστουγέννων.

Ειδικότερα, παρέδωσαν την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016 στον υπεύθυνο του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν με ευθύνη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κατερίνης και τη συνδρομή των μελών του κόμματος. Την ίδια ημέρα το κλιμάκιο της Ν.Δ. πραγματοποίησε επίσκεψη στον ξενώνα φιλοξενίας «Ερατώ» το Ψυχιατρικού Τομέα του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Βουλευτής Πιερίας Κ. Κουκοδήμος, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Πιερίας Γ.Κουρινιώτης, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης Σπ.Κουλκουδίνας, ο πολιτευτής της Ν.Δ. Δημ. Μπέης μέλη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Κατερίνης και στελέχη του κόμματος. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη λειτουργία της δομής, τις δράσεις που αναπτύσσουν αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Έναν προτζέκτορα για να καλυφθούν οι ανάγκες του σχολείου προσέφερε ως χριστουγεννιάτικο δώρο στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου και του Νηπιαγωγείου ο βουλευτής Πιερίας Κ.Κουκοδήμος την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου όπου και παρακολούθησε την χριστουγεννιάτικη γιορτή τους. Παραδοσιακά κάλαντα από τις μαθήτριες και τους μαθητές της Γ’Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης αλλά και από τον Σύλλογο Αηδημητρινών Κατερίνης άκουσε το πρωί της Παρασκευής ο βουλευτής Πιερίας Κ.Κουκοδήμος.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας Την Παρασκευή το μεσημέρι ο βουλευτής Πιερίας Κ.Κουκοδήμος και ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης Σπ.Κουλκουδίνας επισκέφθηκαν την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας όπου είχαν συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας, Ταξίαρχο Αθ.Μαντζούκα και με τον Υποδιευθυντή Γ.Τζήμα και συζήτησαν τον επιχειρησιακό σχεδιασμό των αστυνομικών υπηρεσιών λόγω της εορταστικής περιόδου αλλά και τα επιμέρους ζητήματα που απασχολούν την υπηρεσία και τις ανάγκες της. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, παραδόθηκε στο Κοινωνικό Φαρμακείο της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν.Πιερίας στον Καπνικό Σταθμό ποσότητα φαρμάκων που συγκέντρωσε η ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης. Ποσότητα τροφίμων παραδόθηκε επίσης στον Ι.Ν. Αγίας Άννας στην πόλη της Κατερίνης και στα Συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης «Άρτος ο Επιούσιος» Αθλητικό υλικό παρέδωσαν στη γυναικεία ομάδα του Μπάσκετ Α2 Πιερικός-Αρχέλαος ο βουλευτής Πιερίας Κ.Κουκοδήμος και ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης Σπ.Κουλκουδίνας.

Στο Νοσοκομείο Κατερίνης Τέλος, την παραμονή των Χριστουγέννων ο βουλευτής Πιερίας Κ. Κουκοδήμος και ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης Σπ.Κουλκουδίνας, επισκέφθηκαν το νοσοκομείο Κατερίνης και αφού είχαν σύντομη συνομιλία με τον Διοικητή κ. Μυστρίδη, επισκέφθηκαν την παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου, πρόσφεραν δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονταν και αντάλλαξαν ευχές για ταχεία ανάρρωση και καλές γιορτές με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Στόχος των επισκέψεων και δράσεων να αναδειχθούν και να ενισχυθούν οι δυνάμεις του τόπου που προάγουν την κοινωνική προσφορά, τον εθελοντισμό, τον επαγγελματισμό. Η «Συμφωνία Αλήθειας» της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με όλους τους Έλληνες, αποτελούν ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο εμπιστοσύνης, ρεαλισμού και αλληλεγγύης, επεσήμανε ο κ. Κουκοδήμος στο κλείσιμο των επισκέψεων.