Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Χαμόγελα για πάντα!

Η ΟΝΝΕΔ Πιερίας χαρίζει και φέτος Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα!

xristxamogela

«Για άλλη μια φορά μια δραστήρια χρονιά για την Οργάνωσή μας κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με χαμόγελα», αναφέρουν οι νεολαίοι της ΝΔ Πιερίας, οι οποίοι προγραμματίζουν συγκέντρωση τροφίμων, ρούχων και παιχνιδιών, για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών της Μητρόπολης.

 

Συγκεκριμένα την ερχόμενη Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, αναφέρει η ΟΝΝΕΔ Πιερίας, «στο καθιερωμένο σημείο στην Πλατεία Ελευθερίας κορυφώνεται η δράση μας “Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα” με τη συγκέντρωση ρούχων, τροφίμων, σχολικών ειδών, παιχνιδιών και φαρμάκων και την παράδοσή τους στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και στο Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο, για την ενίσχυση του Εκκλησιαστικού Κοινωνικού Παντοπωλείου “Τροφοδότης”, των Ημερησίων Συσσιτίων “Άρτος ο Επιούσιος” και της Τράπεζας δωρεάν διανομής Ρούχων και Υποδημάτων Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων».

Η φετινή δράση γίνεται για ακόμη μια φορά σε συνεργασία με τη ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Πιερίας στα γραφεία της οποίας (Πλ.Ελευθερίας και Κανάρη 2) δίνεται η δυνατότητα προσυγκέντρωσης των ειδών από τη Δευτέρα 19 έως την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου.

Η ΟΝΝΕΔ, καλεί τα μέλη, τους φίλους της Οργάνωσης, αλλά και όλους τους συμπολίτες μας να στηρίξουν τα «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα 2016» και να βοηθήσουν όλοι όσο και όπως μπορούν το σημαντικό έργο της Φιλανθρωπικής Διακονίας της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.