Τα Ολύμπια Νέα

Κοινωνικά

«Όλα είναι εδώ»

O Γ. Μεράντζας παρουσιάζει μια μουσική παράσταση που έχει «όλο το πακέτο»1

Όλα είναι εδώ… ιστορία, ταλέντο, πολυφωνία, φαντασία, δεξιοτεχνία, μα πάνω απ’ όλα μουσική. Μουσική που συγκινεί, ταξιδεύει και ψυχαγωγεί.

Ο Γιώργος Μεράντζας έχει όλο το πακέτο και με συνεργάτες μουσικούς που έχουν ποιότητα και τη δική τους πορεία να επιδείξουν, φέρνει στην Κατερίνη, την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στη σκηνή του Θεάτρου Μω, μια παράσταση που έχει τα φόντα να ικανοποιήσει κάθε λάτρη της ποιοτικής ελληνικής μουσικής.
«Με το πέρασμα του χρόνου, κατάλαβα ακόμη καλύτερα, ότι αυτός ο κόσμος αξίζει μόνο όταν τον μοιράζεσαι…», δηλώνει ο Γιώργος Μεράντζας και μετά από σιωπή χρόνων έρχεται ξανά σε επαφή με το κοινό, μοιράζεται τις εμπειρίες του, τις αλήθειες και δίνει μια διαφορετική επιλογή σε καιρούς που τα πρότυπα τέχνης και ψυχαγωγίας είναι σε μεγάλο βαθμό τυποποιημένα. Από τα παραδοσιακά στα έντεχνα, πρωτότυπες ενορχηστρωτικές αναγνώσεις και αισθαντικές εκ βαθέων ερμηνείες θα ακουστούν στο Θέατρο Μω. Τραγούδια κλασικά, αλλά και νέες συνθέσεις, ερμηνευμένα με ταλέντο και πάθος, συνοδευόμενα από οργανοπαίκτες με ευρυμάθεια και δυναμική.
«Ο Γιώργος Μεράντζας διαθέτει μια χαρισματική φωνή με μεγάλη έκταση, βάθος, ένταση και διάρκεια που είναι ικανή να συγκλονίζει τον ακροατή. Όμως στον Μεράντζα δεν θα διακρίνει κανείς μόνο το πρωτογενές αυτό χάρισμα. Η ερμηνεία του είναι αυτή που σφραγίζει την φυσική ικανότητά του. Το πάθος, η αφοσίωση, η πειθαρχία, η προσήλωσή του στο εξαίρετο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, είναι από τα χαρακτηριστικά της».
Η μουσική παράσταση του Γιώργου Μεράντζα – «Όλα είναι εδώ», στο Θέατρο Μω, εγκαινιάζει μια σειρά παράλληλων εκδηλώσεων τέχνης και πολιτισμού που φέρουν τον τίτλο «Ετεροτοπίες» των οποίων την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει ο Γιάννης Ευθυμιάδης.
Είσοδος: 12 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων: Θέατρο Μω, Νικολάου Γεωργούλη 15, Τηλ: 23510 76228 Blues & soul Records, Αγ. Λαύρας 17, Τηλ: 2351037934