Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Σε πρώτο πλάνο η υγεία του πολίτη

Επίσκεψη του Διοικητή του Νοσοκομείου Κατερίνης στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

img_0933

Η κ. Μαυρίδου, ανακοίνωσε οτι υπογράφτηκε η σύμβαση για τον ηλεκτροφωτισμό της 4ης Επαρχιακής Οδού, που οδηγεί στο Νοσοκομείο

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, πραγματοποίησε την Τρίτη, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, κ. Ανέστης Μυστρίδης.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας καλωσόρισε μαζί με τον Περιφερειακό Σύμβουλο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας εντεταλμένο σε θέματα υγείας Στέφανο Μπιτόπουλο, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας το νέο Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, τον συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που καλείται να επιτελέσει σε μια ιδιαίτερη δύσκολη περίοδο για το χώρο της υγείας εξαιτίας της δυσμενούς οικονομικής κατάστασης της χώρας καθώς και αποτελεσματική θητεία προς όφελος των πολιτών της Πιερίας.
Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας τόνισε την υποστήριξή της στο πρόγραμμα που θα ακολουθήσει η νέα διοίκηση του νοσοκομείου και την ανταπόκριση σε κάθε αίτημα, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, καθόσον η υγεία αποτελεί σημαντικό αγαθό που δικαιούται να το απολαμβάνει ο κάθε πολίτης.
Παράλληλα, ενημέρωσε τον κ. Μυστρίδη ότι όσον αφορά τον ηλεκτροφωτισμό της 4ης επαρχιακής οδού που είναι αρμοδιότητα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, στις 7 Νοεμβρίου 2016 υπεγράφη σύμβαση έργου με τίτλο «Τακτική συντήρηση, επέκταση εγκαταστάσεων ηλεκτροφωτισμού και φωτοσήμανσης δρόμων στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας ΔΤΕ της ΠΕ Πιερίας» ποσού εργολαβικής σύμβασης 101.602 ευρώ με Φ.Π.Α. 24% χρηματοδοτούμενο από ΚΑΠ. Το έργο περιλαμβάνει την αποκατάσταση (συντήρηση) του ηλεκτροφωτισμού του δεύτερου κόμβου ο οποίος δεν λειτουργεί λόγω κλοπής καλωδίων και την επέκταση του ηλεκτροφωτισμού με συνέχιση δικτύου ως το Νοσοκομείο, την ώρα που ο ηλεκτροφωτισμός του 1ου κόμβου βρίσκεται σε λειτουργία.