Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Κλείνουν τα Τέμπη

Την Τετάρτη και την Πέμπτη8457211

Την διακοπή της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών, ανακοίνωσε η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ, ώστε να γίνει απρόσκοπτα η καθιερωμένη επιθεώρηση και συντήρηση στο συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου.

Συγκεκριμένα, τα Τέμπη θα είναι κλειστά για τα οχήματα την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου από τις 7 το πρωί έως και τις 8το βράδυ και την Πέμπτη (2 Νοεμβρίου) από τις 7 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ. Σύμφωνα με την Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, η διακοπή της κυκλοφορίας είναι απαραίτητη για την ασφαλή εκτέλεση των εργασιών επιθεώρησης και συντήρησης, όπως προβλέπεται από το εγκεκριμένο πρόγραμμα Τακτικής Συντήρησης Μέτρων Βραχοπροστασίας της Κοιλάδας των Τεμπών.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα ισχύσουν κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών, καθώς και οι παρακαμπτήριες διαδρομές, θα ανακοινωθούν από την Ελληνική Αστυνομία.
Για περισσότερες πληροφορίες οι οδηγοί μπορούν να απευθύνονται στο τηλεφωνικό κέντρο της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου στο τηλέφωνο 2410 741440 καθώς και στην ιστοσελίδα www.aegeanmotorway.gr
Κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών θα γίνει αναστολή είσπραξης διοδίων στους Σταθμούς Διοδίων Πυργετού, Μακρυχωρίου, Πλευρικό Μακρυχωρίου και Πλευρικούς Γυρτώνης, ενώ οι τιμές διοδίων του Σταθμού Διοδίων Μοσχοχωρίου θα είναι μειωμένες.
Οι τιμές διοδίων σε όλους τους υπόλοιπους Σταθμούς που διαχειρίζεται η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου θα παραμείνουν ίδιες.