Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Μην οργώνετε τους… δρόμους!

«Έκκληση» του αντιδημάρχου Πύδνας-Κολινδρού σε αγρότες

%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf-%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b5%ce%af%ce%bf%cf%85

Επίκληση στο «φιλότιμο» και στην «ευαισθησία» των αγροτών του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού, κάνει ο αντιδήμαρχος Κώστας Κακάνης, να «αποφεύγουν» να οργώνουν αγροτικούς δρόμους!

Με ανοιχτή επιστολή προς τους αγρότες του δήμου του και με αφορμή την έναρξη της σποράς των χωραφιών, ο κ. Κακάνης ζητά από τους αγρότες να μην «οργώνουν» τους αγροτικούς δρόμους, προειδοποιώντας οτι σε περίπτωση που εντοπιστούν παραβάτες, θα επιβληθούν πρόστιμα.
Ο αντιδήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού, τονίζει οτι ο δήμος δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τις αγροτικές υποδομές και ζητά από όλους να προστατέψουν τους αγροτικούς δρόμους.
Αναλυτικά στην επιστολή του προς τους αγρότες ο Κώστας Κακάνης αναφέρει: «Τώρα που αρχίζει η περίοδος σποράς των χωραφιών και συγκεκριμένα το όργωμα θα ήθελα να σας παρακαλέσω, προσβλέποντας στο φιλότιμο και την ευαισθησία που σας διακρίνει, να αποφεύγετε να οργώνετε τους αγροτικούς δρόμους και να γυρίζετε μέσα σε αυτούς γεμίζοντάς τους χώμα και λάσπες.
Θέλω να γνωρίζετε οτι ο Δήμος Πύδνας-Κολινδρού δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για την καλή διατήρηση και λειτουργία των αγροτικών δρόμων.
Κάτι τέτοιο όμως δεν θα ήταν εφικτό χωρίς τη δική σας συνεργασία.
Πιστεύω οτι θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμα του Δήμου αποφεύγοντας το όργωμα των αγροτικών δρόμων. Σε αντίθετη περίπτωση ο Δήμος θα βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να επιβάλλει πρόστιμα
Ευχαριστώ για την κατανόηση»