Τα Ολύμπια Νέα

Αθλητισμός

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ-ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ 37-47

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η γυναικεία ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας

Οι γυναίκες του Πιερικού Αρχέλαου πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, διεκδίκησαν τη νίκη και ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες.
Πέντε λεπτά πριν από τη λήξη του παιχνιδιού η ομάδα της Πυλαίας προηγούνταν μόλις με έναν πόντο ,ωστόσο η κούραση της ομάδας της Κατερίνης σε συνδυασμό με κάποια λάθη έγειραν την πλάστιγγα προς τη μεριά των φιλοξενούμενων.
Με δεδομένες τις δυσκολίες που υπάρχουν, καθώς η ομάδα ενημερώθηκε πως θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 ελάχιστες μέρες πριν την έναρξη του ,η χθεσινή εμφάνιση ήταν ενθαρρυντική αφού τα κορίτσια φάνηκαν αποφασισμένα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.
Δίπλα σε αυτή την προσπάθεια στέκονται οι χορηγοί της ομάδας και τους ευχαριστούμε θερμά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.
Δεκάλεπτα: 7-8, 15-19, 29-35, 37-47
Διαιτητές: κ..κ Χατζηχαρίσης-Ιορδανίδης
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ(Τσιρογιάννη): Δαβιτίδου 2, Ζουγκουρίδου 5, Φλώρου 14, Παπανικολάου, Μπαγκλαρίδου 4, Μαλεζά, Κωτούλα 12.
ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ (Λίτσου): Μητράγκα, Πετρίδου 3(1), Γρηγοριάδου, Κοκκίνου 8, Βατσιτσίδου 11(1), Ζιβώνη, Καρατζά 4, Νικολαϊδου 2, Γαλιτσιάνου 14(3), Τζήμου 5.