Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Επί τάπητος το Ηλεκτρονικό Μητρώο Μεταφορικών Επιχειρήσεων

Συνάντηση εργασίας των Τμημάτων Αδειών Κυκλοφορίας της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφορών της ΠΚΜ στην Κατερίνη1

 

Συνάντηση εργασίας των Τμημάτων Αδειών Κυκλοφορίας της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκε στην Κατερίνη με τη συμμετοχή στελεχών των Τμημάτων Αδειών Κυκλοφορίας των Περιφερειακών Ενοτήτων Πιερίας, Θεσσαλονίκης, Σερρών, Πέλλας, Ημαθίας, Κιλκίς και Χαλκιδικής.

Η εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Μητρώου των Μεταφορικών Επιχειρήσεων ήταν το κύριο θέμα της συνάντησης ενώ αναπτύχθηκαν και ζητήματα για την εύρυθμη λειτουργία των Τμημάτων Αδειών Κυκλοφορίας των Διευθύνσεων Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, υποδεχόμενη τους συμμετέχοντες ανέφερε ότι τόσο ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, όσο και η ίδια στέκονται σύμμαχοι και αρωγοί ενθαρρύνοντας αντίστοιχες πρωτοβουλίες, τονίζοντας ότι ήδη μέχρι σήμερα έχουν έμπρακτα υποστηρίξει τη διοργάνωση συναντήσεων εργασίας, επισημαίνοντας ότι θα συνεχίσουν με την ίδια θετική στάση να πράττουν και στο μέλλον. «Προτάσεις και πρωτοβουλίες σαν την σημερινή είναι βέβαιο πώς μας βοηθούν να γινόμαστε καλύτεροι, παραγωγικότεροι και αποτελεσματικοί ως προς τον πολίτη», τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας.
Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών της ΠΚΜ Δημήτριος Χατζηβρέττας, σε χαιρετισμό που απέστειλε, επεσήμανε ότι οι συναντήσεις αυτές βοηθούν στην αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών προς όφελος του πολίτη. Από την πλευρά του Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Μεταφορών και Επικοινωνιών Αθανάσιος Τσιαμπέρας, διαβεβαίωσε ότι το πρόγραμμα των συναντήσεων όλων των τμημάτων των Διευθύνσεων Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα συνεχισθεί διότι αφενός επιτυγχάνει την εμπέδωση κλίματος συνεργασίας μεταξύ αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων από διαφορετικές Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και αφετέρου επιδιώκει να συντονίσει και να εκσυγχρονίσει τη δράση της αξιοποιώντας με αποτελεσματικό τρόπο το υπάρχον στελεχιακό δυναμικό.