Τα Ολύμπια Νέα

Κυριότερες Ειδήσεις

Η γιορτή των… ρεκόρ συμμετοχής

Την Κυριακή η μεγάλη αθλητική γιορτή της πόλης «Τρέχω για την Κατερίνη»

Από σήμερα Πέμπτη στην Αστική Σχολή η παραλαβή των αριθμών συμμετοχής

Η ανταπόκριση των δρομέων στην πρόσκληση της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα δρόμου «Τρέχω για την Κατερίνη 2016» ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με το κλείσιμο χθες βράδυ των εγγραφών, στα μέγιστα όρια συμμετοχής που είχαν τεθεί.

Ειδικότερα 1800 (400 περισσότερα από πέρυσι), άτομα όλων των ηλικιών, από όλη την Ελλάδα, άτομα με ειδικές ικανότητες, εκατοντάδες εθελοντές, δεκάδες μουσικά και χορευτικά σχήματα, θα λάβουν μέρος στον αγώνα, ο οποίος είναι ενταγμένος στο επίσημο πρόγραμμα εορτασμού των 104 χρόνων Ελεύθερης πόλης. Ο αγώνας διοργανώνεται από τον ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης και τον ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 το πρωί., με αφετηρία το Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Κατερίνης (άγαλμα της ελευθερίας). Τον αριθμό συμμετοχής και το chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης θα παραλαμβάνουν οι δημότες της Κατερίνης και της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας από την Αστική Σχολή, Ειρήνης 12 κατά τις ημέρες Πέμπτη 29, Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, ώρες 09:00: π.μ. έως 14:00 και από τις 18:00 έως τις 20:00. Επίσης, το Σάββατο 01 Οκτωβρίου κατά τις ώρες 10:00 π.μ. έως 14:00. Όλοι οι συμμετέχοντες που θα προσέλθουν από άλλες περιοχές της χώρας μπορούν να παραλαμβάνουν τον αριθμό τους κατά την ημέρα του αγώνα και έως τις 10:00 π.μ. στην κεντρική πλατεία Κατερίνης (Πλατεία Ελευθερίας). Να σημειωθεί πως στο σημείο της αφετηρίας (Πλατανόδασος) δεν θα διανέμονται αριθμοί συμμετοχής.

Μεταφορά αθλητών Υπενθυμίζεται ότι την ημέρα του αγώνα (Κυριακή 2 Οκτωβρίου), από την κεντρική πλατεία λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ θα μεριμνήσουν για τη μεταφορά των συμμετεχόντων στην αφετηρία (Πλατανόδασος Νεοκαισάρειας). Ειδικότερα, η μεταφορά θα γίνεται σταδιακά από τις 8:45 έως τις 10:15 π.μ. Ευχαριστούμε για τη μεγάλη ανταπόκριση και μαζική συμμετοχή. Ευχόμαστε να απολαύσετε τον αγώνα και να αποκομίσετε μια αξέχαστη εμπειρία. Όσοι δεν τρέχετε την Κυριακή, μπορείτε να συμμετέχετε ως θεατές εμψυχώνοντας τους δρομείς!!!