Τα Ολύμπια Νέα

Κοινωνικά

«Σταγόνες ελπίδας»

Μεγάλη εθελοντική αιμοδοσία από μέλη και φίλους του «Παναγίας Σουμελά»____-1

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε για μια ακόμη φορά η Γιορτή Αγάπης και Αλληλεγγύης των πολυάριθμων Εθελοντών Αιμοδοτών της Τράπεζας Αίματος της «Παναγίας Σουμελά» Κατερίνης.

Η δεύτερη για το 2016 Εθελοντική Αιμοδοσία την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, που άψογα υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Αιμοδοτικό Τμήμα του Γ.Ν.Ν. Κατερίνης, έδωσε την ευκαιρία σε μέλη και φίλους του Συλλόγου, ιδιαίτερα στη Νεολαία, να ανταποκριθούν συνειδητά και με ανιδιοτέλεια στον ιερό σκοπό της κορυφαίας πράξης ανθρωπισμού. Δυναμικό, λοιπόν, το παρόν και αισιόδοξο το μήνυμα.
Η Εφορία Αιμοδοσίας της «Παναγίας Σουμελά» Κατερίνης συνεχίζει δυναμικά και με συνέπεια την προσπάθεια και το έργο της με σκοπό τη διάδοση της ιδέας του Εθελοντή Αιμοδότη, που αποτελεί πολύτιμη αξία, ιδιαίτερα στους δύσκολους καιρούς μας. Εγγυάται τη χρηστή, όπως πάντα, και με ευαισθησία διαχείριση της Τράπεζας Αίματος προς όφελος των συμπολιτών μας και του κοινωνικού συνόλου ευρύτερα.
Θέλοντας να συγχαρεί τους Αιμοδότες της για το δυναμικό παρόν τους, έδωσε έπαινο στους παλαιότερους από αυτούς, αναγνωρίζοντας την σημαντική προσφορά τους. Τιμήθηκαν οι: 1. Μαυρίδης Βασίλειος, 2. Μπράτσιος Σωτήριος, 3. Πουζουκλίδης Αναστάσιος
Στην πολιτιστική στέγη βρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι του συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών όπου καθ’ όλη τη διάρκεια της αιμοδοσίας ενημέρωναν τους εθελοντές αιμοδότες σχετικά. Το πολύ ευχάριστο και αισιόδοξο μήνυμα είναι πως αρκετοί αιμοδότες επέλεξαν να γίνουν δότες Μυελού των Οστών, κίνηση για μια πολύ καλή αρχή που ενισχύει ακόμη περισσότερο τον εθελοντισμό, την αγάπη και ελπίδα προς τον συνάνθρωπο μας.
Αξίζει να σημειωθεί η παρουσία και η συνεργασία στην Εθελοντική Αιμοδοσία με το Σύλλογο «Βενιαμίν» ο οποίος αποτελεί πλέον σταθερό αρωγό.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμα τον κ. Απόστολο Μοσχολούρη για την αφιλοκερδή κάλυψη της δραστηριότητας αυτής με βίντεο και φωτογραφίες.
Το διοικητικό συμβούλιο της «Παναγίας Σουμελά» Κατερίνης ευχαριστεί θερμά όλους για το ενδιαφέρον και την αυθόρμητη παρουσία τους.