Τα Ολύμπια Νέα

Κοινωνικά

Πέριξ και στην Πιερία

Ανανεωμένα και σε νέα ώρα μεσημέρι και βράδυ τα «…πέριξ»της ΤV100

Σήμερα ξεκινάει η νέα τηλεοπτική σεζόν για τη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης ΤV100. Πλήρη ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα παρέχει καθημερινά η εκπομπή «…πέριξ»,για πέμπτη συνεχή χρονιά.

Από Δευτέρα έως και Πέμπτη τα «…πέριξ» προβάλλονται στην TV100 στις 13:30 και μεταδίδονται σε επανάληψη, στις 22:45. Με καλεσμένους στο στούντιο, συνδέσεις με συνεργάτες- ανταποκριτές σε όλες τις περιφερειακές ενότητες , συνεντεύξεις και ρεπορτάζ, αναδεικνύονται τα ζητήματα που αφορούν σε Ημαθία, Πιερία, Κιλκίς, Πέλλα, Χαλκιδική, Σέρρες.
Tην εκπομπή παρουσιάζει η Βιβή Ανδρίτσου, με αρχισυντάκτρια την Ειρήνη Τσαρούχα, σκηνοθέτη το Νίκο Μεζερίδη. Την ευθύνη του ρεπορτάζ έχει ο Γιώργος Κατσιάνης και της οργάνωσης παραγωγής η Βούλα Λαζαρίδου. Από την Ημαθία ο Κώστας Ασλάνογλου, την Πέλλα ο Δημήτρης Μπουλουσάκης, από τη Χαλκιδική ο Χρήστος Πέτρου κι από τις Σέρρες ο Γρηγόρης Θωματίκος, από το Κιλκίς η Μαίρη Τσοτσάκη και από Πιερία ο Βαγγέλης Ζαμαντζάς δίνουν καθημερινά τον παλμό της επικαιρότητας.
Στο επίκεντρο τίθενται υγεία, ποιότητα ζωής, οικονομία, επιχειρηματικότητα, αυτοδιοίκηση, πρωτογενής τομέας, έργα υποδομής, εξαγωγές, παιδεία, τουρισμός, νεολαία, πολιτισμός, αθλητισμός, μουσεία, φυσικές ομορφιές, παράδοση, νέες ιδέες. Αγρότες, κτηνοτρόφοι, αλιείς έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για νέα προγράμματα και δράσεις.
Τα “Πέριξ” αγκαλιάζουν την περιφέρεια και να δίνουν βήμα σε όλους τους φορείς προκειμένου να αναδειχθούν και να επιλυθούν προβλήματα. Τα “Πέριξ” ενεργοποιούν δυνάμεις, παρεμβαίνουν και προωθούν λύσεις. Η TV100 θέτει στο κέντρο την περιφέρεια με τα “Πέριξ”.