Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Χειρονομία αγάπης

Ο «Βενιαμίν» στηρίζει την Πρωτοβουλία για το παιδί1

Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε η μεταφορά από την Κατερίνη στη Βεργίνα, μεγάλης ποσότητας ειδών οικιακού εξοπλισμού. Τα συγκεκριμένα είδη, αναφέρει η Πρωτοβουλία για το Παιδί, είναι δωρεά του αδελφού Σωματείου «Βενιαμίν», που εδρεύει στην Κατερίνη και που εδώ και χρόνια πραγματοποιεί σπουδαίο έργο στον τομέα της προστασίας παιδιών που βρίσκονται σε κίνδυνο ή είναι ορφανά.

Όπως τονίζει η «Πρωτοβουλία για το παιδί», ο επικεφαλής του «Βενιαμίν» Χάρης Αναστασίου και η άοκνη συμπαραστάτης στο έργο του σύζυγός του κυρία Τζοάννα, αποφάσισαν να χαρίσουν στην Πρωτοβουλία για το Παιδί την οικοσκευή της Δομής της «Αγκαλιάς», που λειτούργησε για χρονικό διάστημα 5 ετών στην Κατερίνη, φιλοξενώντας παιδιά.
Το φορτίο περιλάμβανε έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές και άλλα χρειώδη, που σχεδόν καλύπτουν τις ανάγκες ενός νοικοκυριού, όλα σε εξαιρετική κατάσταση.
Η Πρωτοβουλία για το Παιδί θα αξιοποιήσει τη δωρεά του «Βενιαμίν», εξοπλίζοντας με τα αντικείμενά της το Παράρτημα του Σπιτιού της Βεργίνας, μία νέα μικρή Δομή, συμπληρωματική προς αυτό, στην οποία θα στεγαστούν αγόρια πάνω από 12 ετών και για την οποία θα υπάρξουν σχετικές αναφορές και ανακοινώσεις στο αμέσως προσεχές διάστημα.
Η Δωρεά του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών «Βενιαμίν» έρχεται να καλύψει μία μεγάλη ανάγκη, αλλά και να επιβεβαιώσει ακόμη μία φορά τους δεσμούς φιλίας και αλληλεγγύης που συνδέουν τους δύο Συλλόγους. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί εκφράζει την χαρά και την ευγνωμοσύνη όλων των μελών, των εθελοντών, του προσωπικού και των παιδιών μας, προς τους ανθρώπους του «Βενιαμίν» γι’ αυτήν την μεγάλη χειρονομία αγάπης.