Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Με κάνναβη… θερμοκηπίου

Συνελήφθη 66χρονος στην Πιερία1

Ο 66χρονος καλλιεργούσε σε θερμοκήπιο 8 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 3,5 μέτρων

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός 66χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Πιερίας, για καλλιέργεια κάνναβης.

Συγκεκριμένα το πρωί της Δευτέρας, εντοπίσθηκε ο 66χρονος και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς σε αγρόκτημά του σε περιοχή της Πιερίας, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί μέσα σε θερμοκήπιο οχτώ δενδρύλλια κάνναβης ύψους 3,5 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, σε άλλα σημεία του αγροκτήματός του, εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν, ακόμη ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους ενός μέτρου και ποσότητα ημιαποξηραμένων φυτικών αποσπασμάτων δενδρυλλίων κάνναβης βάρους 157 γραμμαρίων. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Συνελήφθη για κλοπή… καλωδίων Συνελήφθη στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας 51χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς τη στιγμή που επιχειρούσε να αφαιρέσει καλώδιο γείωσης από στύλο φωτισμού. Επιπλέον, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 51χρονος τον τελευταίο μήνα, διέπραξε άλλες δύο κλοπές από πυλώνες φωτισμού στην πόλη της Κατερίνης, αφαιρώντας καλώδια συνολικού μήκους 48 μέτρων. Τα κλεμμένα καλώδια εντοπίσθηκαν και αποδόθηκαν σε υπαλλήλους του Δήμου Κατερίνης.