Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Παράταξη ανοιχτή στην κοινωνία

Συνάντηση στελεχών της Ν.Δ. με τον Γραμματέα Οργανωτικού του κόμματος1

Όσο μένει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ τόσο το κόστος για την κοινωνία και τα νοικοκυριά θα ανεβαίνει, υποστήριξε ο Βασίλης Σπανάκης

Συνάντηση με τοπικά πολιτικά και οργανωτικά στελέχη ΝΔ Πιερίας είχε στα Γραφεία τής ΝΟΔΕ, το βράδυ τής Παρασκευής, ο Γραμματέας Οργανωτικού τού κόμματος, Βασίλης Σπανάκης συνοδευόμενος από τον νέο Αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού Βορείου Ελλάδος σε θέματα οργάνωσης, Άνθιμο Αμανατίδη, καθώς και από τον Αναπληρωτή Γραμματέα σε θέματα αξιοποίησης και επιμόρφωσης στελεχών, Χρήστο Βλαχοκώστα.

Μιλώντας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο Γραμματέας Οργανωτικού τής ΝΔ ανέφερε ότι η επίσκεψή του στην Κατερίνη σχετίζονταν με τη Σύνοδο των Προέδρων και των στελεχών των Οργανώσεων ΝΔ Πιερίας και με αντικείμενο συζήτησης «θέματα οργανωτικής φύσεως καθώς και θέματα που άπτονται της επικείμενης επίσκεψης του Προέδρου τής ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης».
Στις δηλώσεις του ο κ. Σπανάκης ανέφερε: «Η παράταξή μας έχει ανοιχτεί στην κοινωνία. Θέλουμε μια παράταξη ανοιχτή στην κοινωνία. Οι πόρτες και τα παράθυρα της παράταξής μας έχουν ανοίξει. Θέλουμε οι οργανώσεις να γίνουν οι μεταδότες των τοπικών προβλημάτων προς την κεντρική διοίκηση του Κόμματος. Θέλουμε οι παρεμβάσεις τής παράταξής μας να είναι ουσιαστικές και εύστοχες σύμφωνα με τα προβλήματα που απασχολούν κάθε τοπική κοινωνία».
Πρόσθεσε δε ότι «στην προσπάθεια αυτή, η Γραμματεία Οργανωτικού βρίσκεται κοντά στις Νομαρχιακές Οργανώσεις, βρίσκεται κοντά στις Τοπικές Οργανώσεις και έρχεται να επιλύσει θέματα οργανωτικά που υπάρχουν εδώ και αρκετό καιρό στις οργανώσεις αλλά και να καταγράψει προτάσεις από τα στελέχη μας που θα μπορέσουμε να τις αξιοποιήσουμε προς όφελος της καλύτερης οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας».
Ως προς την επίσκεψη του Προέδρου τής ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Σπανάκης ανέφερε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, το διήμερο 17 και 18 Σεπτεμβρίου, προκειμένου «να παρουσιάσει τον Οδικό Χάρτη εξόδου τής Χώρας από την κρίση, να παρουσιάσει μια εναλλακτική πρόταση που η Χώρα την έχει ανάγκη». Και κλείνοντας τις δηλώσεις του υπογράμμισε ότι η εναλλακτική πρόταση έχει προετοιμαστεί και θα ανακοινωθεί «προκειμένου η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ πολύ σύντομα να είναι παρελθόν για τη Χώρα, διότι όσο μένει η κυβέρνηση αυτή, το κόστος για τη Χώρα και τα ελληνικά νοικοκυριά είναι πολύ μεγάλο».