Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Για την οδική ασφάλεια

Σε εξέλιξη εργασίες ασφαλτόστρωσης από τον Δήμο Κατερίνης1

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς και σύμφωνα με το πρόγραμμα της Τεχν. Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης εξελίσσονται οι παρεμβάσεις, που αφορούν συντηρήσεις, ενισχύσεις ή αντικαταστάσεις ασφαλτικού τάπητα του οδικού δικτύου, στο σύνολο του Δήμου.

Ειδικότερα, αντικείμενο των εργασιών είναι η βελτίωση της βατότητας τμημάτων του οδικού δικτύου της πόλης και πιο συγκεκριμένα η ασφαλτόστρωση υφιστάμενων δρόμων, των οποίων το οδόστρωμα υπέστη φθορές, ριγματώσεις, λακκούβες κ.λ.π.
Στη διάρκεια της εβδομάδας, οι παρεμβάσεις επικεντρώθηκαν, στην επαρχιακή οδό Παραλίας – Κορινού (δεξί ρεύμα κυκλοφορίας προς Κορινό), σε επιφάνεια 2200 τ.μ., καθώς και εντός του οικισμού του Κορινού. Επιπλέον, στην πόλη της Κατερίνης και πιο συγκεκριμένα, στις οδούς: Παύλου Μελά, Φλέμινγκ, Νικηφόρου Βρεττάκου, Δανάης, Σαλαμίνος, Λιακοπούλου κ.α.
Οι παρεμβάσεις βελτιώνουν την οδική ασφάλεια και συμβάλλουν στην απρόσκοπτη κυκλοφορία οχημάτων και πεζών. Γενικότερα, ο Δήμος Κατερίνης μεριμνώντας για την καλύτερη δυνατή κατάσταση του οδοστρώματος, προχωρά με εντατικούς ρυθμούς στην συντήρηση του οδικού δικτύου στο Δήμο μας.