Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Πουλούσαν «μαϊμού» προϊόντα

Συνελήφθησαν δύο άτομα σε παραλιακή περιοχή της Πιερίας OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Συνελήφθησαν το πρωί της Τετάρτης στην Πιερία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, δύο ημεδαποί ηλικίας 49 και 30 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί σημάτων.

Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε δύο καταστήματα τουριστικών ειδών και ενδυμάτων που διατηρούν οι προαναφερόμενοι σε παραλιακές περιοχές της Πιερίας, διαπιστώθηκε να πωλούν διάφορα είδη απομιμήσεων επώνυμης εταιρείας. Συνολικά κατασχέθηκαν 107 απομιμητικά είδη (γυναικείες τσάντες και μπλούζες, πορτοφόλια, γυαλιά ηλίου, αξεσουάρ κινητών κ.α.). (Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό)

Εν τω μεταξύ, χθες τα ξημερώματα στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας 31χρονος ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών. Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα (καφενείο) στην Κατερίνη, διαπιστώθηκε ο 31χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, να μετατρέπει μέσω χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή, παράνομα διενεργούμενα ηλεκτρονικά παίγνια στις οθόνες υπολογιστών, σε νόμιμες ιστοσελίδες. Κατασχέθηκαν από το χώρο του καταστήματος δύο κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών (SERVER), οθόνη και πληκτρολόγιο. •