Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Βελτιώνεται το οδικό δίκτυο

Εργασίες διαγράμμισης και κοπής χόρτων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο από την Π.Ε. Πιερίας1

Ολοκληρώθηκαν εργασίες διαγράμμισης και κοπής χόρτων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Πιερίας, που πραγματοποίησε η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Συνεργεία με μηχανήματα της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας σε συνεργασία με τον ανάδοχο του έργου, πραγματοποίησαν τις τελευταίες ημέρες εργασίες διαγράμμισης και κοπής χόρτων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο και συγκεκριμένα στην 3η επαρχιακή οδό από Κατερίνη-Π.Κεραμίδι – Εξοχή – Τόξο -Καταλώνια και Εξοχή-Έλαφο, στην κοινοτική οδό Έλαφο-Ρυάκια καθώς και στη 2η επαρχιακή οδό Κατερίνη- Τρίλοφο -Ρυάκια.
Οι εν λόγω παρεμβάσεις εντάσσονται και στο πλαίσιο του έργου «Άμεση αποκατάσταση βλαβών μικρής κλίμακας οδοστρωμάτων (Λακκουβών) στοιχείων σήμανσης και ασφαλείας οδών αρμοδιότητας Δ.Τ.Ε. Π.Ε. Πιερίας» προϋπολογισμού μελέτης 500.000 ευρώ (με Φ.Π.Α.23%).
«Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας επιδιώκει με τα μέσα που διαθέτει να υλοποιεί παρεμβάσεις για τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών-οδηγών, για τις ασφαλείς τους μετακινήσεις καθώς και για τη βελτίωση και ανάδειξη του φυσικού πλούτου του τόπου μας», δήλωσε σχετικά η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου.