Τα Ολύμπια Νέα

Κοινωνικά

Το μουσικό γεγονός είναι… απόψε!

Οι αδελφοί Τσαχουρίδη και η Αρετή Κετιμέ τραγουδούν για το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο1 (18)

 

Μια μοναδική ροή ρεπερτορίου και μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών, συνθέτουν μια από τις πιο δεμένες μουσικές ομάδες της χώρας μας ικανή να μας εκπλήξει και να ξεσηκώσει τις ψυχές μας!

Ο λόγος για τους αδελφούς Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη, οι οποίοι έρχονται στην Κατερίνη, σήμερα Δευτέρα 18 Ιουλίου, στο γήπεδο του Πιερικού, με όχημα δοξάρι και φωνή να παίξουν και να τραγουδήσουν ό,τι καινούριο και ό,τι παλιό τους αγγίζει… με τη φιλική συμμετοχή της Αρετής Κετιμέ! Μαζί τους επί σκηνής θα εμφανιστούν οι μουσικοί: Αντώνης Σαρακατσιάνος / πιάνο, πλήκτρα Αθανάσιος Σωτηριάδης / πλήκτρα Γεώργιος Σκηπητάρης / καβάλ, κλαρίνο Ιωάννης Πούλιος / κιθάρες, λαούτο Ιμπραήμ Ιμπραήμογλου / κρουστά Γεώργιος Κορτσινίδης / τύμπανα, ποντιακό νταούλι Κώστας Στιλπνόπουλος / ηλεκτρικό κόντρα μπάσο & μπάσο
Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου.
Η προπώληση των εισιτηρίων θα συνεχίζεται και σήμερα Δευτέρα έως και τις 2 το μεσημέρι από το περίπτερο της πλατείας Ελευθερίας στην Κατερίνη, καθώς και από τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.
Τα εκδοτήρια εισιτηρίων στο Α’ ΔΑΚ (γήπεδο Πιερικού), θα είναι ανοικτά για το κοινό από ώρα 18:00, ενώ η έναρξη προσέλευσης θεατών έχει καθοριστεί για τις 19:30.