Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Επένδυση στην ασφάλεια

Ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις στπ δρόμο Φωτεινά-Σκοτεινά-Φτέρη1

Ολοκληρώθηκαν από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας οι εργασίες βελτίωσης του επαρχιακού οδικού δικτύου Φωτεινά- Σκοτεινά-Φτέρη και συγκεκριμένα στο τμήμα Σκοτεινά -Φτέρη, μήκους περίπου 9 χλμ., που ξεκίνησαν στις αρχές Αυγούστου 2015.

Οι παρεμβάσεις εντάσσονται στο πλαίσιο του έργου «Βελτίωση γεωμετρικών χαρακτηριστικών δρόμου Σκοτεινά-Φτέρη» προϋπολογισμού 400.000 ευρώ με Φ.Π.Α.
Οι επεμβάσεις αφορούσαν εργασίες άρσης καταπτώσεων, διαπλατύνσεις , κατασκευή επενδεδυμένων τάφρων, τμηματική ασφαλτόστρωση σε μήκος του δρόμου, τσιμεντόστρωση τμημάτων του δρόμου, επιδιόρθωση παλαιών και κατεστραμμένων στηθαίων, τοποθέτηση νέων στηθαίων, σήμανση καθώς και διαγράμμιση του δρόμου.
«Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας μέσα από σημαντικές παρεμβάσεις αποδεικνύει έμπρακτα το αναπτυξιακό της έργο που περιλαμβάνεται στο στρατηγικό της σχεδιασμό. Με την αποπεράτωση των εργασιών στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Φωτεινά- Σκοτεινά-Φτέρη βελτιώνουμε και αναβαθμίζουμε την οδοποιία της περιοχής για ασφαλείς μετακινήσεις και αύξηση της τουριστικής επισκεψιμότητας», επισημαίνει η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, ανακοινώνοντας τη συνέχεια υλοποίησης καίριων έργων υποδομών από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας για τους πολίτες και τον τόπο.