Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Πορεία προς την κοινωνία

Με τη συμμετοχή της Μ. Αντωνίου η Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ

1Με κριτική για τα έως τώρα πεπραγμένα της κυβέρνησης Τσίπρα, με αυτοκριτική για λάθη και παραλείψεις, με προτάσεις για βελτίωση της οργανωτικής λειτουργίας και πορείας του κόμματος καθώς επίσης και με προτάσεις για το νέο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, πραγματοποιήθηκε η Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ Πιερίας, στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κατερίνης. Παρούσα στη συνέλευση ήταν η Βουλευτής Καστοριάς και Τομεάρχης Έρευνας και Καινοτομίας της ΝΔ, Μαρία Αντωνίου.

Είχε προηγηθεί συνέντευξη τύπου στα γραφεία του κόμματος όπου η κ. Αντωνίου, απαντώντας σε ερωτήσεις τοπικών δημοσιογράφων, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι η Νέα Δημοκρατία συντάσσει, αυτό το διάστημα, το πρόγραμμά της, γι αυτό και καλεί τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος να συμμετέχουν και να συμβάλλουν με τις προτάσεις τους. Η Βουλευτής ανέφερε επίσης ότι η Νέα Δημοκρατία, όποτε κι αν γίνουν εκλογές, θα τις κερδίσει και θα βγάλει τη χώρα από την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ και του Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα. Επιπλέον, απαντώντας σε άλλες δημοσιογραφικές ερωτήσεις, σημείωσε ότι όταν έρθει η Νέα Δημοκρατία στη διακυβέρνηση της Χώρας, θα συνεχιστούν τα ανοίγματα προς την κοινωνία ενώ και η στελέχωση του κράτους θα γίνει με αξιοκρατικές διαδικασίες. Ακόμη, αναφορικά με τον τρόπο διακυβέρνηση της Χώρας αλλά και με το πώς η Ελλάδα θα μπορέσει να ανακάμψει, η κ. Αντωνίου είπε ότι η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρός της Κυριάκος Μητσοτάκης, με τη συμπαράσταση των στελεχών, των μελών και της κοινωνίας, θα εφαρμόσουν το πρόγραμμα του κόμματος και θα επανέλθει η Χώρα στην πολυπόθητη ανάπτυξη.

Η Νομαρχιακή Συνέλευση
Στη Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ Πιερίας που ακολούθησε και η οποία, για πρώτη φορά, ήταν ανοιχτή στους δημοσιογράφους, αρχικά μίλησε η κ. Αντωνίου, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Κουρινιώτης, ο Βουλευτής Κώστας Κουκοδήμος, οι επικεφαλής των θεσμικών οργάνων του κόμματος (Πολιτευτές, Πρόεδροι Δημοτικών Οργανώσεων Κατερίνης, Δίου-Ολύμπου, Πύδνας-Κολινδρού, Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ κ.ά) αλλά και τα απλά μέλη του κόμματος.
Η Βουλευτής δήλωσε ενθουσιασμένη από την εκλογή νέων ανθρώπων στα τοπικά όργανα και ζήτησε από παλιούς και νέους να βγουν στην κοινωνία, να μιλήσουν με τους πολίτες, να αναφερθούν στο πρόγραμμα του κόμματος αλλά και να ακούσουν θέσεις και απόψεις των πολιτών.
Τέλος, ζήτησε από τις παρούσες και από τους παρόντες να φέρουν, σε επόμενη Νομαρχιακή Συνέλευση, από έναν ακόμη Νεοδημοκράτη/Νεοδημοκράτισσα, ώστε να πυκνώσουν οι τάξεις της παράταξης και να υποστηριχθεί ακόμη περισσότερο η νέα προσπάθεια που γίνεται, ώστε η Νέα Δημοκρατία να γίνει κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης να γίνει Πρωθυπουργός της Χώρας.