Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Σε αδιέξοδο ο κλάδος των μηχανικών

Συνάντηση ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας με Μηχανικούς1

Με τον πρόεδρο της Νομαρχιακής Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Πιερίας και τον πρόεδρο του Συλλόγου Μηχανικών συναντήθηκε ο Υπεύθυνος του Θεαματικού Τομέα Υποδομών και Δικτύων της ΝΟΔΕ Πιερίας.

Σύμφωνα με τη ΝΟΔΕ Πιερίας η συνάντηση έγινε «σε θερμό κλιμα» και παρόντες σ’ αυτήν εκτός από τον Τάσο Τασιούλα και τον Κώστα Μπίσμπα ήταν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιάννης Κουρινιώτης και ο υπεύθυνος του θεματικού τομέα Υποδομών Κώστας Θεοδωρίδης.
Η συνάντηση (που έγινε στα γραφεία της ΝΟΔΕ) ήταν μια καλή ευκαιρία για «διεξοδική συζήτηση» επί θεμάτων και προβλημάτων που απασχολούν τον κλάδο των μηχανικών.
«Με τα νέα δεδομένα που προκύπτουν, οι νέοι Μηχανικοί οδηγούνται στην έξοδο από τη χώρα, αλλά και το σύνολο όλων των εργαζομένων του κλάδου στην ανεργία και στο αδιέξοδο. Παρ’ όλη την κατάσταση, οι παρόντες στη συνάντηση, συμφώνησαν ότι υπάρχουν καλύτερες δυνατές λύσεις για την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων και σε αυτές πρέπει να κατευθυνθούμε», αναφέρει χαρακτηριστικά η ΝΟΔΕ Πιερίας στο ενημερωτικό σημείωμα που εξέδωσε