Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Συναντησεων συνέχεια…

Σε Κώστα Κουκοδήμο και Σοφία Μαυρίδου η ΝΟΔΕ Πιερίας1

Συνάντηση της νέας διοίκησης της ΝΟ.Δ.Ε. Κώστα Κουκοδήμο πραγματοποιήθηκε στο πολιτικό του γραφείο του βουλευτή Πιερίας.

Ο κ. Κουκοδήμος ευχήθηκε καλή αρχή και καλή δύναμη στο νεοεκλεγέντα Πρόεδρο κ. Ιωάννη Κουρινιώτη και σε όλο το συμβούλιο που έδωσε το παρόν στη συνάντηση. Στη συνέχεια διεξήχθη μια εποικοδομητική συζήτηση και από τις δυο πλευρές, με ιδιαίτερη αναφορά στις εξελίξεις του τόπου και τα καταστροφικά αποτελέσματα της διακυβέρνησης Σύριζα-Ανέλ. Ο Βουλευτής από την πλευρά του εξέφρασε την αμέριστη στήριξη και την εμπιστοσύνη προς τη νέα διοίκηση, και αυτή με τη σειρά της εγκαινίασε ένα δίαυλο επικοινωνίας, ο οποίος θα παραμείνει ανοικτός, με σκοπό την αντιμετώπιση των προβλημάτων που ταλανίζουν τον τόπο. Η Νέα Δημοκρατία έχει χρέος να σταθεί όρθια απέναντι στον λαϊκισμό και την ανευθυνότητα του κ. Τσίπρα, ωσότου ο λαός την οδηγήσει και πάλι στην εξουσία ,και αυτή με τη σειρά της την χώρα εκεί που πρέπει και εκεί που της αρμόζει.

Συνάντηση με την αντιπεριφερειάρχη Πιερίας
Η νεά διοίκησης της ΝΟ.Δ.Ε Πιερίας, συναντήθηκε και με την Αντιπεριφερειάρχη Σοφία Μαυρίδου. Η κ.Μαυρίδου ευχήθηκε καλή αρχή και καλή δύναμη στον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Κουρινιώτη και σε όλο το συμβούλιο που έδωσε το παρόν στη συνάντηση. Η κ. Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε το επιτελείο της ΝΟ.Δ.Ε για τα προβλήματα της περιοχής κυρίως όμως η συζήτηση επικεντρώθηκε στο προσφυγικό και τις συνέπειες του, όπου η Αντιπεριφέρεια έχει επωμιστεί το μεγαλύτερο βάρος του προβλήματος μετά τις Ένοπλες Δυνάμεις.
Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε έκανε μια ιδιαίτερη αναφορά για τις εξελίξεις στα εσωτερικά της Νέας Δημοκρατίας, τις θέσεις και τις ενέργειες της αντιπολίτευσης για το ζήτημα του προσφυγικού και των προβλημάτων της χώρας γενικότερα.
Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να σταθεί δίπλα στην Αυτοδιοίκηση, με έναν άξονα συνεργασίας στήριξης και διαχρονικότητας, με τον Έλληνα πολίτη να αποτελεί το επίκεντρο και των δυο πλευρών