Τα Ολύμπια Νέα

Αθλητισμός

Με μετάλλια και στην Πάλη στην Άμμο οι Παλαιστές των Ολύμπιων Κατερίνης

Την Κυριακή 22 Μαΐου πραγματοποιήθηκε για άλλη μια χρονιά στην παραλία Κατερίνης το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο.pali_ammos_paralia_katerinis_2016-1
Η άρτια οργάνωση, το υψηλό επίπεδο και οι πάρα πολλές συμμετοχές, που αποτέλεσαν ρεκόρ των Πανελληνίων πρωταθλημάτων πάλης στην Άμμο , άφησαν απόλυτα ικανοποιημένους, τόσο τους αθλητές – προπονητές, όσο και τους διοργανωτές.
Την Πιερία εκπροσώπησαν για άλλη μια χρόνια οι παλαιστές των Ολύμπιων Κατερίνης οι οποίοι κατέκτησαν ένα ασημένιο μετάλλιο και τρία χάλκινα στις κατηγορίες των παίδων και κορασίδων
Γκίρνης Γιώργος 2ος στα 70 κιλά παίδων
Δασκουλίδης Νικόλαος 3ος στα 70 κιλά παίδων
Ψωμιάδου Μαγδαληνή στα 50 κιλά κορασίδων
Μαραγκoζίδης Αναστάσιος στα 80 κιλά ανδρών
Καλαϊτζιδης Ιορδάνης 5ος στα +80 καλά παίδων
Λυκοπούλου Νένα 5η στα +70 νεανίδων
Οι Ολύμπιοι στο ομαδικό του Πανελλήνιου πρωτάθληματος κατέκτησαν την τρίτη θέση στους παίδες και την τρίτη θέση στις κορασίδες
Οι αγώνες είχαν ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς αποτελούσαν κριτήριο για την στελέχωση των Εθνικών Ομάδων, που θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κροατίας, που ξεκινάει την ερχόμενη εβδομάδα στις 3-4-5 Ιουνιου.
Στη πετυχημένη διοργάνωση στην οποία οι Ολύμπιοι ήταν άλλη μια χρονιά παρόντες στάθηκε ο πρόεδρος των Ολυμπιών Γιώργος Καλαϊτζίδης.
«Είναι επιτυχία για την Πιερία που μπορεί να διοργανώνει μια τόσο μεγάλη διοργάνωση. Ευχαριστούμε όλους τους φορείς για την συνδρομή τους οι οπιοι είναι για άλλη μια χρονια ο ΟΠΠΑΠ του Δημου Κατερινης , η περιφεριακή Ενότητα Πιερίας αλλά και η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης που για άλλη μια χρονιά μας εμπιστεύτηκε το Πανελλήνιο αυτό. Έτσι εκατοντάδες αθλητές από όλη την Ελλάδα ήρθαν να αγωνιστούν στην Παραλία μας, οι οποίοι είναι Αθλητές με μεγάλες επιτυχίες στην παλαιστική τους καριέρα και αγωνίστηκαν με σκοπό την συμμετοχή τους στην Εθνική ομάδα που θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Κροατία . Η ομάδα μας για άλλη μια φορά εκπροσώπησε την Πιερία στους αγώνες αυτούς με επιτυχία . Άλλωστε και οι προπονητές μας Μπατάλας Βασίλης και Παπακωνσταντίνου Κώστας θα εκπροσωπήσουν την πόλη μας και ως ομοσπονδιακοί προπονητές της Εθνικής μας Ομάδας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.»
pali_ammos_paralia_katerinis_2016 (5)«Από το 2006 στις παραλίες μας η Πάλη στην Άμμο αναπτύχθηκε εδώ. Κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι Αθλητές και Σύλλογοι από όλοι την Ελλάδα έρχονται στην Παραλία Κατερίνης για να Αγωνιστούν στην άμμο. Φέτος με τα στοιχεία που μας έδωσε η ομοσπονδία ο αριθμός που αγωνίστηκαν είναι αριθμός ρεκόρ και αυτό δείχνει ότι η προσπάθειά μας δεν πήγε χαμένη μετά από τόσα χρόνια.» δήλωσε ο Μπατάλας Βασίλης.
Από την πλευρά του ο προπονητής Κώστας Παπακωνσταντίνου τόνισε: «Οι παλαιστές των Ολύμπιων για άλλη μια χρόνια εκπροσώπησαν την πόλη μας στους Αγώνες αυτούς. Ήταν ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα με πολύ κάλους αθλητές. Συγχαρητήρια για τους Αθλητές μας και τις επιτυχίες τους για άλλη μια φορά φέτος. Ευχαριστούμε όλους όσους βρέθηκαν στην Παραλία αλλά και σε όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί για άλλη μια φορά το Πανελλήνιο εδώ. Οι επόμενες υποχρεώσεις μας για μένα και των Βασίλη αλλά και τον αθλητή μας Γκίρνη Γιώργο είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Κροατία. Οι μικροί μας αθλητές θα αγωνιστούν το Σάββατο στον Ευρωπό στο Αναπτυξιακό πρωτάθλημα.»