Τα Ολύμπια Νέα

Αθλητισμός

Ο ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ στο Antetokounbros Streetball Event

Μεγάλος αριθμός των παιδιών των ακαδημιών του ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ μαζί με τους προπονητές και μερικούς γονείς, βρέθηκαν χθες στη Θεσσαλονίκη, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον και το Nick Galis Hall, που ήταν ο τόπος διεξαγωγής του Antetokounbros Streetball Event.OΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ
Φανταστική εμπειρία.
Τα δύο αδέρφια με τους φίλους τους έκαναν έναν πολύ όμορφο αγώνα επίδειξης, ξεσηκώνοντας και τους πέντε χιλιάδες θεατές που βρέθηκαν εκεί με τις ιδιαίτερες ικανότητές τους μέσα στο παρκέ. Ιδιαίτερο χρώμα στον αγώνα έδωσε και η συμμετοχή του μεγάλου Έλληνα μπασκετμπολίστα Θοδωρή Παπαλουκά, που χάρισε και αυτός με την σειρά του υπέροχο θέαμα σε όλους.
Παράλληλα ήταν η τελευταία εκδήλωση του συλλόγου που παρευρέθηκε για αυτή την σεζόν ο coach Βασίλης Τσερνισώφ αφού σήμερα φεύγει (όπως κάθε χρόνο) για επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Κρήτη. Στον λογαριασμό του στο facebook έγραψε για την εμπειρία αυτή:
«Σε μια φανταστική ατμόσφαιρα τα παιδιά του Βαφύρα παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την εκδήλωση των αδερφών Αντετοκούμπο στην Θεσσαλονίκη…. ελπίζω να τους έμειναν αξέχαστες εμπειρίες που θα τους δώσουν ακόμα περισσότερα κίνητρα να ασχοληθούν με το άθλημα που όλοι αγαπάμε. Από πλευράς μου να ευχηθώ καλό καλοκαίρι σε όλους και τα ξαναλέμε από Σεπτέμβριο για μια συναρπαστική μπασκετική Χρονιά».