Τα Ολύμπια Νέα

Κοινωνικά

«Εταιρική κοινωνική ευθύνη» και ο πολιτισμός

Συνεχίζει τις επαφές για διεύρυνση συνεργασιών ο ΟΡ.ΦΕ.Ο.1

Διευρύνοντας τον κύκλο των επαφών και συνεργασιών με πρόσωπα, φορείς και επιχειρήσεις εν όψει του 45ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2016, διοικητικά μέλη και συνεργάτες του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.) επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της εταιρείας συστημάτων ασφαλείας «Olympia Electronics», στο Αιγίνιο Πιερίας.

Αφορμή της επίσκεψης η προοπτική συνεργασίας του οργανισμού με την εταιρεία, τόσο σε επίπεδο χορηγιών όσο και στην παραγωγή, ανάδειξη και υλοποίηση πολιτιστικών πρωτοβουλιών με αναφορά τους ιστορικούς τόπους της Πιερίας και όχι μόνο.
Την αντιπροσωπεία του ΟΡ.ΦΕ.Ο. που αποτελούσαν τα μέλη της διοίκησης Ζαφείρω Κουσιοπούλου και Περικλής Χατζηγιάννης καθώς και ο καλλιτεχνικός σύμβουλος Γεώργιος Χανδόλιας, καλωσόρισε και υποδέχθηκε ο πρόεδρος της olympia electronics Δημήτριος Λακασάς, εκφράζοντας τη χαρά και ικανοποίηση για τη διαγραφόμενη συνεργασία των δύο πλευρών, η οποία όπως επισήμανε θα συμβάλλει στην αξιοποίηση του Πιερικού πολιτιστικού προϊόντος. Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο γενικότερο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της «Olympia Electronics».
Στη συνάντηση παρέστη και ο παγκόσμιας εμβέλειας πολυπράγμων στρατηγικός σύμβουλος Νικόλαος Λυγερός, ο οποίος επέδειξε ενδιαφέρον για συνεργασία με το Φεστιβάλ Ολύμπου, μιας και ο ίδιος έχει εντρυφήσει και στον τομέα της τέχνης, ποίησης, μουσικής και θεάτρου με πλούσιο δημιουργικό έργο.
Τέλος η κ. Κουσιοπούλου απένειμε στον κ. Λυγερό το λεύκωμα των σαράντα χρόνων της ιστορικής διαδρομής του Φεστιβάλ Ολύμπου και ο κ. Λακασάς αναμνηστικό της εταιρείας.