Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Στο επίκεντρο η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου

Στην αν. Υπουργό Τουρισμού ο πρόεδρος της ΕΞΕ ΠαραλίαςEnosi_Xenod_Paralias- κουντουρά

Με την αναπληρωτή Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρα, συναντήθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας, για θέματα που απασχολούν την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής

Η κ. Κουντουρά, κατά τη συνάντηση αναφέρθηκε στις σημαντικές προοπτικές προσέλκυσης επισκεπτών όλο το χρόνο στην περιοχή μέσα από την υλοποίηση των στόχων της νέας εθνικής τουριστικής πολιτικής, δηλώνοντας την υποστήριξή της στις δράσεις και ενέργειες για την ανάδειξη της ιδιαίτερης τουριστικής ταυτότητας του προορισμού.
Ο κ. Ζωγράφος επισήμανε ότι σε τοπικό επίπεδο εφαρμόζεται η εθνική πολιτική για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, την ανάπτυξη των θεματικών μορφών τουρισμού και την ανάδειξη νέων ελληνικών προορισμών και τόνισε ότι οι προσπάθειες αποδίδουν.
Αναφέρθηκε ειδικότερα στις δράσεις που πραγματοποιούνται το χειμώνα για την τόνωση της κίνησης σε περιόδους χαμηλής ζήτησης, καθώς και στη συνεργασία της Παραλίας με γειτονικούς προορισμούς για την ενιαία τουριστική προβολή και προώθηση στο εξωτερικό.
Ο κ. Ζωγράφος παρέδωσε εκ μέρους της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας τιμητική πλακέτα στην κα Κουντουρά για την προσφορά και το έργο της στην ενίσχυση του τουρισμού.